Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!
Ocena wątku:
- 0 głosów - średnia: 0
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
|
Prosta pielęgnacja bez przesady
|
Grupa: Użytkownik
Liczba postów: 695
Liczba wątków: 685
Reputacja:
0
Przez długi czas wydawało mi się, że dobra pielęgnacja wymaga mnóstwa kosmetyków i skomplikowanych rytuałów. Z czasem doszłam jednak do wniosku, że znacznie wygodniej jest skupić się na podstawach i obserwować, co rzeczywiście mi odpowiada. Nie oznacza to, że przestałam interesować się nowościami, ale podchodzę do nich spokojniej i najpierw staram się dowiedzieć czegoś więcej. veden.pl to jedno z miejsc, które można przejrzeć, szukając lekkich treści związanych z kobiecymi zainteresowaniami. Lubię też wymieniać się doświadczeniami na forach, bo często właśnie tam pojawiają się proste pomysły, o których wcześniej nie pomyślałam. Jak wygląda Wasza codzienna pielęgnacja?
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Grupa: Bywalec
Liczba postów: 2,580
Liczba wątków: 190
Reputacja:
0
37 minut(y) temu
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 35 minut(y) temu przez mondek24.)
Mam ostatnio ochotę uprościć swoją pielęgnację i zostawić tylko te kosmetyki, które naprawdę są mi potrzebne. Przy tak dużym wyborze produktów łatwo zacząć dokładać kolejne sera, kremy czy peelingi, chociaż nie zawsze jest to konieczne. Dlatego przyglądam się temu, jakie kosmetyki do pielęgnacji twarzy warto mieć w podstawowym zestawie i czego można spokojnie nie kupować. Jak wygląda Wasza minimalistyczna rutyna pielęgnacyjna?
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości