17.09.2026, 09:57
Zbieram oferty na remont i różnice pomiędzy wycenami wykonawców są naprawdę spore. Chciałbym mieć jakiś punkt odniesienia, żeby ocenić, czy poszczególne stawki są rozsądne. Na co patrzeć poza końcową kwotą?
|
Jak porównać kosztorysy ekip remontowych?
|
|
17.09.2026, 09:57
Zbieram oferty na remont i różnice pomiędzy wycenami wykonawców są naprawdę spore. Chciałbym mieć jakiś punkt odniesienia, żeby ocenić, czy poszczególne stawki są rozsądne. Na co patrzeć poza końcową kwotą?
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i... Dołącz do grona Użytkowników!
17.09.2026, 09:58
Możesz porównać otrzymane oferty z cennikiem prac remontowych w Warszawie, ale ważniejsze od samej ceny za metr jest sprawdzenie, co dokładnie obejmuje dana pozycja. Warto też zwrócić uwagę, czy wycena uwzględnia przygotowanie powierzchni, prace dodatkowe i sprzątanie po realizacji.
8 godzin(y) temu
Naprawiałam ostatnio element, który łączy plastik z metalem i myślałam, że to będzie trudniejsze. Okazało się jednak, że wystarczy odpowiedni produkt i wszystko idzie gładko. Trafiłam na wskazówki dotyczące jak klej do plastiku i metalu i dzięki temu wiedziałam, na co zwrócić uwagę. Efekt końcowy naprawdę mnie pozytywnie zaskoczył.
|
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|