11.05.2026, 14:32
hejka, gdzie planujecie urlop w tym roku? Jak macie jakieś fajne miejsca, szczególnie z widokiem na Tatry to chętnie poczytam
|
gdzie planujecie urlop w tym roku?
|
|
11.05.2026, 14:32
hejka, gdzie planujecie urlop w tym roku? Jak macie jakieś fajne miejsca, szczególnie z widokiem na Tatry to chętnie poczytam
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i... Dołącz do grona Użytkowników!
12.05.2026, 12:02
Zobacz Willę Sulejówka, bo zadbane pokoje, nie jest drogo, taka średnia to 100 zł za noc, ale większość ludzi jeździ tam na ofertach specjalnych, więc warto, żebyś pilnował nowych promocji w sezonie. Dla piechurów idealna miejscówka, żeby faktycznie poznać Tatry z tej ciekawszej strony. Tu więcej info o ofercie noclegowej – https://sulejowka.pl/o-nas.
apok_a63cd8b8f932
10.09.2026, 09:10
Podczas przeglądania propozycji wyjazdowych zwróciłem uwagę na rejsy, które pozwalają połączyć wypoczynek ze zwiedzaniem wielu miejsc. Princess Cruises https://princesscruises.com.pl/kierunki/ ma sporo interesujących tras, dlatego zacząłem dokładniej przeglądać dostępne kierunki. Szczególnie podoba mi się możliwość spędzenia kilku dni na statku i jednoczesnego poznawania różnych portów. Przy tak szerokiej ofercie można znaleźć zarówno krótsze podróże, jak i bardziej rozbudowane wyprawy. Dla mnie to ciekawa alternatywa dla tradycyjnych wakacji
10.09.2026, 14:31
14.09.2026, 13:00
Szczerze mówiąc, coraz bardziej ciągnie mnie do prostych rzeczy zamiast zatłoczonych kurortów. Marzą mi się takie spokojne wakacje w domku nad jeziorem – poranna kawa na tarasie, cisza, tylko szum drzew i woda. Bez pośpiechu, bez planu, trochę książki, trochę spacerów, może wieczorem ognisko. Chyba właśnie tak najlepiej odpoczywam – blisko natury, z dala od wszystkiego
------------------------------------ domki nad jeziorem
14.09.2026, 15:31
W tym roku mam ochotę na naprawdę relaksujący urlop, gdzie mogłabym się odstresować. Ostatnio trafiłam na świetny hotel, który ma saunę japońską i różne zabiegi SPA, a do tego jest w pięknej okolicy — idealna opcja na odpoczynek. W sumie zastanawiam się nad wyjazdem do Borów Tucholskich, bo natura tam jest przepiękna. Może ktoś był w parku narodowym bory tucholskie? Szczerze mówiąc, jestem ciekawa co ciekawego można tam zobaczyć!
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i... Dołącz do grona Użytkowników!
17.09.2026, 08:09
Ważne dla mnie żeby płatność online była bezpieczna i touroperator miał realną gwarancję. U Oasis sprawdzone: oasistours.pl Płacicie całość online czy zaliczkę i resztę później?
|
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|