Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kosmetyczka
Ja bardzo chciałabym w przyszłości pracować jako kosmetolog - to moje marzenie od dziecka. Dlatego też chętnie podjęłabym kosmetologia studia dzienne warszawa. Słyszałam, że ten kierunek oferuje między innymi Akademia Ekonomiczno-Humanistyczna w Warszawie. Czy ktoś z Was miał może okazję zdobywać wiedzę na tej uczelni?
Odpowiedz

Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!

Z kosmetyków jakiej firmy korzystacie i dlaczego?

Producent hal
Odpowiedz
W pracy kosmetyczki bardzo ważny jest wygląd, dlatego warto postawić na wygodne, estetyczne i profesjonalnie skrojone ubrania, które podkreślają profesjonalizm i jednocześnie sprawdzają się podczas długich zabiegów. Dobrze dobrana odzież medyczna https://www.uniformix.pl/specjalizacja/o...osmetyczek powinna być przewiewna, łatwa w praniu i taka, która nie krępuje ruchów. Świetnie sprawdzają się gotowe zestawy w wybranym kolorze pasującym do firmy.
Odpowiedz
A wiecie co? Jak myślę o przyszłej pracy kosmetyczki, to nie tylko umiejętności się liczą, ale też odpowiednie produkty. Ostatnio natknęłam się na stronę z fajnymi promocjami na kosmetyki i akcesoria dla kosmetyczek. Serio, dobrze mieć takie rzeczy w zanadrzu, bo jakoś zawsze chętniej korzystam z produktów, które są sprawdzone i polecane. Sprawdźcie sami tutaj https://okazjum.pl/poradnik-zakupowy/swi...ic-taniej/ Chyba każda z nas chciałaby mieć super wyposażenie w swoim gabinecie!
Odpowiedz
Jeśli ktoś zastanawia się nad nowym tuszem, to warto dać szansę AA Wings of Colour Carevolution. Sama jestem go bardzo ciekawa i planuję go sprawdzić. widzialam na filmikach jak dziewczyny polecają
Odpowiedz
Moja kosmetyczka jest zdania, że lepiej mieć kilka dobrze dobranych kosmetyków niż całą szafkę przypadkowych. Od jakiegoś czasu sama bardziej zwracam uwagę na takie produkty, które oprócz pielęgnacji mają też porządną ochronę. Ten https://mokosh.pl/products/szerokopasmow...-pa-30ml-2 wydaje się właśnie takim kosmetykiem – lekki, z wysokim SPF i dodatkowymi składnikami pielęgnującymi.
Odpowiedz

Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek:

O nas

Nedds24.pl - Najlepszy Serwis Rozrywkowy na którym możesz porozmawiać dosłownie o wszystkim - począwszy od rozrywki, na finansach i polityce skończywszy. Każdy znajdzie tutaj dla siebie swój ulubiony kącik w którym będzie się czuć jak w domu. Dla nas nie ma tematów tabu. Porozmawiasz w kulturalny sposób o czym tylko chcesz i dzięki nam poznasz wiele wartościowych osób. Zapraszamy wszystkich którzy mają szeroki zakres zainteresowań i chcą o wszystkim co ciekawe rozmawiać do woli. Jest to forum zarówno dla kobiet jak i dla mężczyzn, którzy internet traktują nie tylko jako miejsce spotkań, ale także jako źródło wiedzy i wymiany poglądów.