Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kosmetyczka
Ja bardzo chciałabym w przyszłości pracować jako kosmetolog - to moje marzenie od dziecka. Dlatego też chętnie podjęłabym kosmetologia studia dzienne warszawa. Słyszałam, że ten kierunek oferuje między innymi Akademia Ekonomiczno-Humanistyczna w Warszawie. Czy ktoś z Was miał może okazję zdobywać wiedzę na tej uczelni?
Odpowiedz

Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!

Z kosmetyków jakiej firmy korzystacie i dlaczego?

Producent hal
Odpowiedz
W pracy kosmetyczki bardzo ważny jest wygląd, dlatego warto postawić na wygodne, estetyczne i profesjonalnie skrojone ubrania, które podkreślają profesjonalizm i jednocześnie sprawdzają się podczas długich zabiegów. Dobrze dobrana odzież medyczna https://www.uniformix.pl/specjalizacja/o...osmetyczek powinna być przewiewna, łatwa w praniu i taka, która nie krępuje ruchów. Świetnie sprawdzają się gotowe zestawy w wybranym kolorze pasującym do firmy.
Odpowiedz
A wiecie co? Jak myślę o przyszłej pracy kosmetyczki, to nie tylko umiejętności się liczą, ale też odpowiednie produkty. Ostatnio natknęłam się na stronę z fajnymi promocjami na kosmetyki i akcesoria dla kosmetyczek. Serio, dobrze mieć takie rzeczy w zanadrzu, bo jakoś zawsze chętniej korzystam z produktów, które są sprawdzone i polecane. Sprawdźcie sami tutaj https://okazjum.pl/poradnik-zakupowy/swi...ic-taniej/ Chyba każda z nas chciałaby mieć super wyposażenie w swoim gabinecie!
Odpowiedz
Jeśli ktoś zastanawia się nad nowym tuszem, to warto dać szansę AA Wings of Colour Carevolution. Sama jestem go bardzo ciekawa i planuję go sprawdzić. widzialam na filmikach jak dziewczyny polecają
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

O nas

Nedds24.pl - Najlepszy Serwis Rozrywkowy na którym możesz porozmawiać dosłownie o wszystkim - począwszy od rozrywki, na finansach i polityce skończywszy. Każdy znajdzie tutaj dla siebie swój ulubiony kącik w którym będzie się czuć jak w domu. Dla nas nie ma tematów tabu. Porozmawiasz w kulturalny sposób o czym tylko chcesz i dzięki nam poznasz wiele wartościowych osób. Zapraszamy wszystkich którzy mają szeroki zakres zainteresowań i chcą o wszystkim co ciekawe rozmawiać do woli. Jest to forum zarówno dla kobiet jak i dla mężczyzn, którzy internet traktują nie tylko jako miejsce spotkań, ale także jako źródło wiedzy i wymiany poglądów.

Szybkie linki

Reklama