Grupa: Użytkownik
Liczba postów: 84
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Witam mnie osobiście ostatnimi czasy zainteresowały nieruchomości. Police nowe mieszkania najlepiej centrum mnie interesuje. Robiłem całkiem porządny research na temat nieruchomości. Boję się jednak, że kredyt i wszystkie sprawy organizacyjne mnie przerosną. Myślicie, że pakowanie się w kredyt to dobry pomysł ?
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Grupa: Bywalec
Liczba postów: 3,121
Liczba wątków: 108
Reputacja:
0
Witam,chce kupicm ieszkanie,jednak ciezko podjac taka decyzje nieznajac sie na nieruchomosciach. Myslalam o skorzystaniu z uslug agenta nieruchomosci. Co o tym sądzicie? Kolezanka polecała mi tego agenta https://biuro-partner.com/zespol/robert-bogdanski Co o tym sądzicie?
Liczba postów: 3,153
Liczba wątków: 104
Reputacja:
1
Przyznam się Wam, że rynek wtórny w ogólnie do mnie nie przemawia, a jestem właśnie na etapie szukania mieszkania w Krakowie i przeglądam wyłącznie oferty deweloperów. Chcę nowe mieszkanie, w nowoczesnym budownictwie. Sporo czasu poświęcam na znalezienie odpowiedniej oferty, przeglądam strony internetowemu, szukam opinii, nie tylko w internecie, ale także wśród znajomych. Mieszkanie to spora inwestycja, więc warto wszystko dokładnie sprawdzić. Na ten moment stawiam na dewelopera https://www.superkrak.com.pl którego poleca wiele osób. Mam nadzieję, że się nie zawiodę, jeśli już się zdecyduję.
Liczba postów: 608
Liczba wątków: 43
Reputacja:
0
Poszukiwanie swojego wymarzonego miejsca zacznij od dobrej firmy deweloperskiej, która ułatwi Ci znalezienie mieszkania lub domu. Choć wydaje się to niezwykle wymagające, dobrze jest postawić na doświadczenie rynkowe oraz wiedzę, której zazwyczaj inni nie posiadają. Skorzystaj z usług https://www.victoriadom.pl/ i miej pewność swoich osiągnięć.
Liczba postów: 1,230
Liczba wątków: 28
Reputacja:
0
Ja również powoli rozglądam się za jakimś nowym mieszkaniem. Wolę dłużej poszukać, ale za to porównać sobie kilka ofert, tak aby w późniejszym czasie, mój wybór mnie nie rozczarował. Takich decyzji nie powinno podejmować się zbyt pochopnie. Ciekawe są na przykład mieszkania developer Domesta - sprawdzaliście już je? A może ktoś już ma mieszkanie od tego dewelopera?
Liczba postów: 3,117
Liczba wątków: 40
Reputacja:
1
A może ktoś z Was kupował mieszkanie z tej oferty https://www.humbaka.pl/mieszkania ? Deweloper ma kilka bardzo interesujących inwestycji w Gdyni. Poza tym cieszy się dość dobrą opinią, ale chciałabym zebrać więcej informacji. W końcu nie często inwestuje się takie pieniądze.
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Grupa: Użytkowniczka
Liczba postów: 260
Liczba wątków: 15
Reputacja:
0
Nie kupowałam tam mieszkania ale wiem że w Gdyni powstaje kilka ciekawych osiedli, Atal też tam buduje a od tego dewelopera możesz kupić też mieszkanie już z wykończeniem pod klucz takim jakie chcesz, wybór wzorów i kolorów jest duży
Liczba postów: 259
Liczba wątków: 15
Reputacja:
0
Zastanawiamy się z mężem nad mieszkaniem. Nawet rozglądaliśmy się już troszkę i zainteresowało nas Franciszkańskie - nowe osiedle w Katowicach . Może, jakimś cudem, są tutaj mieszkańcy wcześniej skończonych etapów tego osiedla? Ciekawi mnie, jak się mieszka, czy wszystko jest w porządku... Deweloper ma dobre opinie, widziałam.
Grupa: Moderator
Liczba postów: 450
Liczba wątków: 25
Reputacja:
4
Nie znam tego dewelopera to nie pomogę. Może dlatego że szukałam mieszkania w stolicy i znalazłam je na Białołęce, dopiero się buduje ale wizualizacje powalają na kolana, poza tym mieszkanie na osiedlu Bliżej Gwiazd na Mehoffera można teraz kupić w atrakcyjnym systemie płatności
Liczba postów: 106
Liczba wątków: 4
Reputacja:
0
Ja od jakiegoś czasu także zastanawiam się nad tym aby kupić nowe mieszkanie. Szczególnym zainteresowaniem obdażyłem mieszkania centrum wrocław od dewelopera INKOM SA. Mieszkania są na ulucy Gdańskiej 1 i to na prawdę bardzo dobra lokalizacja jak za tę cenę. Sądze, że jesli ktoś z was także szuka takiego mieszkania, to na prawdę warto jest sprawdzić właśnie tę ofertę
|