12.06.2026, 07:57
Trochę mi się biznes ostatnio rozwinął i planuję zrobić pierwszą, poważniejszą imprezę integracyjną, też pod kątem zdobycia nowych kontaktów. Jak myślicie, do kogo w Słupsku się z tym zgłosić?
|
Kto organizuje najlepsze integracje firmowe w Słupsku?
|
|
12.06.2026, 07:57
Trochę mi się biznes ostatnio rozwinął i planuję zrobić pierwszą, poważniejszą imprezę integracyjną, też pod kątem zdobycia nowych kontaktów. Jak myślicie, do kogo w Słupsku się z tym zgłosić?
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i... Dołącz do grona Użytkowników!
14.06.2026, 10:29
Niestety nie kojarzę
26.06.2026, 08:32
Wszystkie rodzaje imprez obsługuje Stara Pralnia w Słupsku (ul. Lutosławskiego 22), w tym przyjęcia komunijne, wesela, eventy firmowe, karaoke, konferencje z multimediami i tak dalej. Wszystko, co chcesz, łącznie z parkingiem, wyżywieniem, pełną obsługą gości, możliwością zmiany układu stołów. Pytaj telefonicznie, czego potrzebujesz pod tym numerem 724 202 206 lub przez maila na stronie https://www.starapralnia.pl/.
2 godzin(y) temu
Ostatnio miałam okazję odwiedzić placówkę medyczną, która korzysta z nowoczesnych rozwiązań technologicznych wspierających pracę personelu. systemy AV dla szpitali i placówek medycznych pomagają w organizacji informacji i komunikacji. Wszystko działa sprawniej i bardziej przejrzyście. To ważne szczególnie w miejscach, gdzie liczy się czas. Widać duży postęp w tej dziedzinie.
|
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|