Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!
Ocena wątku:
- 0 głosów - średnia: 0
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
|
Generowanie oszczędności
|
Grupa: Bywalec
Liczba postów: 1,154
Liczba wątków: 63
Reputacja:
0
A oszczędza ktoś z Was dzięki PPK? Choć PPK to forma bezpiecznego oszczędzania, to inwestycje zawsze niosą ze sobą pewne ryzyko, co może skutkować utratą części lub całości zgromadzonych środków i tego się obawiam. Tutaj https://wpu24.pl/pl/651_artykuly-sponsor...nikow.html czytam o wadach i zaletach oszczędzania w ten sposób ale może podpowiecie jakie Wy macie stanowisko w tym temacie?
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Grupa: Użytkownik
Liczba postów: 492
Liczba wątków: 4
Reputacja:
0
Ja też staram się oszczędzać, nie tylko na zakupach ale też na tym co na co dzień robimy w domu. Myślę teraz o instalacji elektrycznego pojemnościowego ogrzewacza wody w naszym domu jednorodzinnym. Okazuje się bowiem, ze średnie zużycie wody w domu jednorodzinnym przy kilkuosobowej rodzinie to nawet 200 l wody a jej podgrzanie też swoje kosztuje. Macie u siebie takie rozwiązania ?
Liczba postów: 1,540
Liczba wątków: 5
Reputacja:
0
Od wielu lat prowadzę własny sklep internetowy i zdaje sobie sprawe z tego jak ważna jest współpraca ze sprawdzoną platformą logistyczną. Ze swojej strony mogę Wam wszystkim polecić obszerny artykuł na stronie - https://clickflash.pl/jak-dziala-platforma-logistyczna/ .
Grupa: Użytkowniczka
Liczba postów: 168
Reputacja:
0
Ktoś powyżej pytał o oszczędzanie w PPK. Zdecydowanie polecam. Początkowo miałam obawy, ale cieszę się, że nie zrezygnowałam. Widzę ile środków zebrało się na moim koncie. To chyba póki co najlepsza forma lokowania pieniędzy, zyskujemy raz tyle, ile sami wpłaciliśmy. A jak jeszcze weźmiemy możliwość długofalowego odkładania pieniędzy. To już całkiem uzbiera się spora suma.
Liczba postów: 1,852
Liczba wątków: 44
Reputacja:
0
Dzięki HomeBudget planowanie budżetu staje się proste nawet dla osób, które nie mają doświadczenia w finansach. Aplikacja prowadzi Cię krok po kroku przez proces dodawania wydatków i wpływów. To świetny sposób, by zrozumieć, ile naprawdę wydajesz każdego miesiąca. W efekcie możesz zacząć podejmować lepsze decyzje finansowe. Nie dziwi fakt, że HomeBudget zdobywa coraz większą popularność.
Liczba postów: 1,230
Liczba wątków: 28
Reputacja:
0
U mnie podobnie, zanim pójdę na większe zakupy to zawsze patrzę co jest w promocji. Najczęściej przeglądam gazetka lidl, bo często mają fajne rabaty na warzywa i produkty śniadaniowe. Dzięki temu tygodniowo zostaje mi parę dyszek w portfelu.
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Liczba postów: 110
Liczba wątków: 7
Reputacja:
0
Muszę się podzielić swoim doświadczeniem, bo naprawdę warto. Ostatnio robiłem zakupy online i przed finalizacją zamówienia przypomniałem sobie o kodach rabatowych. Wszedłem na https://ekupon.pl/ i w ciągu chwili znalazłem działający kod, który obniżył cenę. Niby nic wielkiego, ale uczucie, że zapłaciłem mniej, jest naprawdę satysfakcjonujące. Od tego czasu robię tak zawsze i widzę, że oszczędności się kumulują. Najlepsze jest to, że nie trzeba się specjalnie wysilać ani tracić dużo czasu. To dosłownie kilka kliknięć, które mogą zrobić różnicę. Z perspektywy klienta to jedna z najprostszych metod na bardziej świadome zakupy.
Grupa: Użytkowniczka
Liczba postów: 1,156
Liczba wątków: 18
Reputacja:
0
Ja z kolei najbardziej lubię sprawdzać promocje w Lidlu, bo często mają ciekawe okazje. Wchodzę sobie na https://blix.pl/sklep/lidl/ i mam wszystko pod ręką. Bez biegania po sklepie i szukania cen można wcześniej zobaczyć, co się opłaca kupić.
Liczba postów: 13
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Staram się odkładać conajmniej 10% wypłaty miesięcznie i inwestuje.
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości