Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!
Ocena wątku:
- 0 głosów - średnia: 0
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
|
Mam ochotę znaleźć coś nowego do grania
|
Grupa: Użytkownik
Liczba postów: 61
Liczba wątków: 25
Reputacja:
0
Mam ochotę znaleźć coś nowego do grania, bo powoli kończę swoje obecne tytuły i szukam inspiracji. W tym roku wyszło naprawdę sporo mocnych gier na PS5, ale wiadomo — nie wszystko warto kupować od razu za pełną cenę. Dlatego ciekawi mnie, co według Was okazało się najlepsze i najbardziej warte czasu. Może jakiś tytuł, który kompletnie Was zaskoczył? Sam ostatnio bardziej doceniam gry z dobrym klimatem i historią niż typowe strzelanki online. Chociaż czasem i przy multi można się dobrze bawić ze znajomymi. Na co jeszcze czekacie w 2026?
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Liczba postów: 20
Liczba wątków: 10
Reputacja:
0
Dla mnie największym zaskoczeniem są teraz mniejsze gry, a nie wielkie blockbustery. Czasami indie potrafi dać więcej emocji niż produkcja za setki milionów dolarów. W tym roku kilka mniejszych tytułów kompletnie mnie wciągnęło i ciężko było się oderwać. Fajnie, że PlayStation coraz bardziej promuje takie gry. Dzięki temu nie ma ciągle tylko tych samych gigantycznych marek. No i człowiek może odkryć coś świeżego. Ostatnio właśnie najbardziej brakuje mi w grach świeżości i odwagi. Dlatego liczę, że kolejne lata będą szły bardziej w kreatywność niż bezpieczne kopiowanie trendów.
apok_d77aa8386bbc
Liczba postów: 28
Liczba wątków: 16
Reputacja:
0
Ja chyba najbardziej czekam na nowe IP, bo mam trochę przesyt ciągłego wałkowania tych samych serii. Jasne, lubię wracać do znanych marek, ale najlepiej wspominam gry, które czymś mnie zaskoczyły. W tym roku kilka takich produkcji się pojawiło i aż chciało się siedzieć po nocach. Szczególnie fajnie, gdy gra ma dobry klimat i nie traktuje gracza jak idioty prowadzonego za rękę przez cały czas. Ostatnio właśnie tego mi brakowało w wielu dużych tytułach. Grafika grafiką, ale bez dobrego gameplayu szybko wszystko się nudzi. Mam też wrażenie, że twórcy zaczęli bardziej dbać o szczegóły świata i dialogi. Nawet poboczne questy bywają ciekawsze niż kiedyś główne fabuły. Jeśli końcówka roku utrzyma poziom, to może być jeden z najlepszych okresów dla PlayStation od dawna.
apok_acc59c883fc0
Liczba postów: 148
Liczba wątków: 77
Reputacja:
0
Dla mnie największym zaskoczeniem są teraz mniejsze gry, a nie wielkie blockbustery. Czasami indie potrafi dać więcej emocji niż produkcja za setki milionów dolarów. W tym roku kilka mniejszych tytułów kompletnie mnie wciągnęło i ciężko było się oderwać. Fajnie, że PlayStation coraz bardziej promuje takie gry. Dzięki temu nie ma ciągle tylko tych samych gigantycznych marek. No i człowiek może odkryć coś świeżego. Ostatnio właśnie najbardziej brakuje mi w grach świeżości i odwagi. Dlatego liczę, że kolejne lata będą szły bardziej w kreatywność niż bezpieczne kopiowanie trendów.
apok_8093ad6da55a
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Ja ostatnio grałem w Pillars of Eternity
--
detekcja metalu w przemyśle
Liczba postów: 148
Liczba wątków: 77
Reputacja:
0
Ja nadal najbardziej lubię gry z dobrą historią i mocnymi postaciami. Nawet jeśli gameplay nie jest rewolucyjny, to dobra fabuła potrafi wszystko wynagrodzić. W tym roku kilka gier naprawdę mnie emocjonalnie rozwaliło. Szczególnie końcówki niektórych historii długo siedziały mi w głowie. Fajnie, że gry zaczynają być traktowane bardziej jak pełnoprawna forma opowiadania historii, a nie tylko „zabawa”. Czasami człowiek bardziej przeżywa losy bohaterów niż w serialach Netflixa. I właśnie dlatego nadal wolę PlayStation od innych platform.
apok_a1b8d06370f4
Grupa: Reklamowiec
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: