Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!
Ocena wątku:
- 0 głosów - średnia: 0
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
|
Wino musujące
|
Grupa: Użytkownik
Liczba postów: 113
Liczba wątków: 111
Reputacja:
0
Cześć, szykuję przyjęcie rodzinne i szukam dobrego wina musującego, żeby zrobić toast. Znalazłem ofertę na https://alkoholemajer.pl/product-categor...-musujace/ i widzę, że mają prosecco, cavę, a nawet klasyczne szampany. Ostatnio kupiłem tanie wino w markecie i niestety nie smakowało najlepiej, dlatego wolę sprawdzony sklep. Czy ktoś zamawiał już stamtąd? Interesuje mnie, czy przesyłki przychodzą dobrze zapakowane i czy butelki są faktycznie warte swojej ceny.
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Grupa: Bywalec
Liczba postów: 4,449
Liczba wątków: 152
Reputacja:
0
Wydaje mi się, że zainteresuje was też fermentacja alkoholowa gdzie zachodzi
Liczba postów: 215
Liczba wątków: 57
Reputacja:
1
Jakie jest wasze ulubione wino musujące?
Grupa: Bywalec
Liczba postów: 4,449
Liczba wątków: 152
Reputacja:
0
Warto przyjrzeć się bliżej tematowi jak akcyza na alkohol , ponieważ wpływa ona nie tylko na ceny napojów, ale też na funkcjonowanie całej branży. Na stronie znajdziecie szeroki zakres informacji – od regulacji prawnych, przez funkcjonowanie rynku, po tradycje i wyzwania współczesnych producentów.
Grupa: Użytkowniczka
Liczba postów: 1,156
Liczba wątków: 18
Reputacja:
0
Ciekawa byłam opinii o różnych trunkach i wpadłam na https://oalkoholach.pl. Strona świetnie opisuje różne rodzaje alkoholu, ceny i smaki, co ułatwia wybór przy zakupach, zwłaszcza jeśli chce się spróbować czegoś nowego.
Liczba postów: 3
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
04.12.2025, 09:25
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 04.12.2025, 09:26 przez kasjope1.)
Akurat w marketach też możesz znaleźć wiele dobrych win - nie zawsze to co najdroższe, jest najlepsze  Jest taka specjalna aplikacja, na której możesz skanować etykiety win w sklepie i od razu sprawdzać, jak jest oceniane. Mi to zawsze pomaga w wyborze
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Grupa: Użytkowniczka
Liczba postów: 199
Liczba wątków: 3
Reputacja:
0
Przydatne jest też zestawienie pokazujące dopuszczalne stężenie alkoholu w różnych krajach Europy. Różnice są naprawdę duże, a wiedza może się przydać przy podróżach — niektóre państwa mają znacznie ostrzejsze limity niż Polska.
Liczba postów: 58
Reputacja:
0
24.04.2026, 14:24
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 24.04.2026, 15:25 przez nela.
Powód edycji: link w tekście
)
Wielu konsumentów zastanawia się, ile wynosi xxx i jak przekłada się to na ceny w sklepach.
nela napisał 24.04.2026, 15:25:nie linkujemy w tym dziale
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości