Po długim związku znów jestem sam i postanowiłem spróbować randkowania w internecie. Nie chcę jednak od razu wydawać pieniędzy, skoro nie wiadomo, czy to w ogóle działa. Przeglądam teraz różne platformy, ale prawie wszędzie podstawowe funkcje są płatne. Szczerze mówiąc, nie bardzo rozumiem, czy naprawdę istnieją darmowe serwisy, na których można normalnie rozmawiać. A może to tylko mit i bez subskrypcji nie ma tam nic do roboty?
Interesują mnie właśnie serwisy bez ukrytych opłat i narzucanych usług. Chciałbym po prostu spokojnie porozmawiać i sprawdzić, czy jest szansa na znalezienie kogoś odpowiedniego. Może ktoś już przez to przeszedł i znalazł sensowną opcję? Proszę, podzielcie się swoimi doświadczeniami. Jakie darmowe serwisy randkowe naprawdę działają obecnie?
Interesują mnie właśnie serwisy bez ukrytych opłat i narzucanych usług. Chciałbym po prostu spokojnie porozmawiać i sprawdzić, czy jest szansa na znalezienie kogoś odpowiedniego. Może ktoś już przez to przeszedł i znalazł sensowną opcję? Proszę, podzielcie się swoimi doświadczeniami. Jakie darmowe serwisy randkowe naprawdę działają obecnie?