Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!
Ocena wątku:
- 0 głosów - średnia: 0
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
|
Wysokiej jakości mięso
|
Grupa: Użytkownik
Liczba postów: 603
Liczba wątków: 4
Reputacja:
0
Chciałbym zapytać, gdzie kupujecie wysokiej jakości mięso? Zwracacie uwagę na jego pochodzenie? Chcę przejść na dietę keto i jeść znacznie więcej miejsca jak do tej pory. I bardziej różnorodne. Dlatego szukam miejsc gdzie warto je kupować, aby było zdrowe.
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Grupa: Bywalec
Liczba postów: 3,153
Liczba wątków: 104
Reputacja:
1
Jeśli chodzi o mięso, warto zwracać uwagę na skład i pochodzenie. Fajne opcje to takie produkty jak Wędliny Ciak - czyste mięso, bez zbędnych dodatków, naprawdę widać różnicę w jakości.
Liczba postów: 5
Reputacja:
1
Kupuję mięso w Dino. A dlczego? Sieć ma własną p przetwórnię i towar jest codziennie świeży.
Liczba postów: 852
Liczba wątków: 24
Reputacja:
0
Ja zawsze zwracam uwagę na źródło i jakość. Mięso z supermarketu często nie ma porządnej wartości odżywczej. Polecam sprawdzić https://ubojniakwartet.pl/ mają świeże mięso, różne gatunki, dokładnie widać pochodzenie i standardy. Dzięki temu keto staje się nie tylko smaczne, ale i naprawdę zdrowe.
Grupa: Moderator
Liczba postów: 450
Liczba wątków: 25
Reputacja:
4
(27.02.2026, 12:34)kamis napisał(a): Kupuję mięso w Dino. A dlczego? Sieć ma własną p przetwórnię i towar jest codziennie świeży.
A tego nie wiedziałam i szczerze powiem że nie byłam nigdy w tym sklepie. Nie ma ich w pobliżu i chyba nie będzie. Nie wiem czy słyszałeś o tej aferze jak to mieszkańcy Wilanowa protestowali bo nie chcą u siebie " wiejskiego" sklepu
Liczba postów: 603
Liczba wątków: 4
Reputacja:
0
01.03.2026, 16:36
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 01.03.2026, 19:22 przez pietro.
Powód edycji: link
)
Dziękuję, sprawdzę Ubojnię Kwartet. Nie mam nic przeciwko temu, aby zamawiać w sieci. A tu widzę jest i jagnięcina i baranina którą bardzo lubię. A mogę spytać czy mięso dociera zimne, jak z pakowaniem jeśli mogę spytać?
nela napisał 01.03.2026, 18:14:link skasowany
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Grupa: Bywalec
Liczba postów: 3,153
Liczba wątków: 104
Reputacja:
1
W tym sklepie mięso wysyłane jest zamrożone i dobrze zabezpieczone na czas transportu – pakowane w opakowania termiczne z wkładami chłodzącymi, żeby dotarło w odpowiedniej temperaturze. Wysyłki realizują na początku tygodnia, żeby paczka nie utknęła na weekend. Istnieje też możliwość ustalenia wysyłki świeżego mięsa po wcześniejszym kontakcie.
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: