Grupa: Użytkownik
Liczba postów: 6
Liczba wątków: 6
Reputacja:
0
Cześć, szukam firmy, która posprząta mieszkanie po wynajmie studentom – stan jest raczej opłakany. Na szybko znalazłem ofertę https://ekoblysk.com/sprzatanie-mieszkan-bialystok/ i zastanawiam się, czy warto się z nimi kontaktować. Czy ktoś korzystał z takich usług i wie, jak wygląda rozliczenie za gruntowne sprzątanie (czy liczą od metra, czy od zakresu prac)? Nie chciałbym przepłacić, ale zależy mi na solidnym efekcie.
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium i Wspierający .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Grupa: Użytkowniczka
Liczba postów: 1,087
Liczba wątków: 18
Reputacja:
0
Ozonowanie od Airozone to fajny sposób, żeby pozbyć się wirusów i bakterii z mieszkania. Czasem zwykłe sprzątanie to za mało, a ozon wnika w każdy zakamarek. Po tym podobno pachnie jak po burzy – czysto, naturalnie i bez chemii.
Grupa: Bywalec
Liczba postów: 4,290
Liczba wątków: 148
Reputacja:
0
Skusiłem się na mop Ariete, bo chciałam coś, co poradzi sobie bez chemii. Różnica w czystości jest naprawdę widoczna. Podłoga jest nie tylko czysta, ale jakby bardziej "odświeżona". Jestem zadowolony z zakupu.
Liczba postów: 850
Liczba wątków: 43
Reputacja:
1
Polecam w tym temacie zaufać firmie świadczącej profesjonalne usługi sprzątania, ozonowania i dezynfekcji wszelkiego rodzaju pomieszczeń magazynowych, biurowych oraz mieszkalnych którą znajdziecie na https://insiemepolska.pl/zwalczanie-komarow/
Reputacja:
0
Miałem problem z dużym, mocno zabrudzonym dywanem i https://clis.pl/ poradziło sobie znakomicie. Wszystko profesjonalnie i w rozsądnej cenie
Liczba postów: 3,101
Liczba wątków: 104
Reputacja:
1
Warto tutaj postawić na profesjonalną firmę.
__
raport serwisowy Audi po VIN
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium i Wspierający .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Reputacja:
0
Do codziennego sprzątania najlepiej sprawdza się mop parowy Ariete. Jest wytrzymały, łatwy w obsłudze i naprawdę przyspiesza czyszczenie podłóg, co bardzo ułatwia utrzymanie domu w porządku
Grupa: Użytkownik
Liczba postów: 532
Liczba wątków: 4
Reputacja:
0
W sytuacjach kryzysowych, jak sprzątanie po śmierci, wypadku czy pożarze, ważne jest skorzystanie z usług fachowców, którzy działają dyskretnie i zgodnie z zasadami bezpieczeństwa. Na stronie sprzataniepozgonie.com opisano zakres takich usług oraz profesjonalne metody oczyszczania pomieszczeń, co może pomóc przy podejmowaniu decyzji o wyborze firmy sprzątającej.
Liczba postów: 850
Liczba wątków: 43
Reputacja:
1
Firmą fachowo zajmująca się sprzątaniem, ozonowaniem i dezynfekcją wszelkiego rodzaju pomieszczeń magazynowych, biurowych oraz mieszkalnych jest https://insiemepolska.pl/ Szczerze polecam ich usługi. Są profesjonalistami w tym co robią.
Liczba postów: 1,844
Liczba wątków: 33
Reputacja:
0
Korzystałem ostatnio z usług firmy oferującej Sprzątanie
mieszkań Chorzów i jestem bardzo zadowolony z efektów. Mieszkanie po generalnym sprzątaniu wyglądało jak nowe, a ekipa była punktualna i bardzo dokładna. Zdecydowanie polecam każdemu, kto nie ma czasu na samodzielne porządki.
|