Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zakup nieruchomości
Czy ktoś z forumowiczów zna firmę AM Projekt i ich podejście do klientów? Szukam solidnego dewelopera, który nie tylko buduje, ale też faktycznie doradza. Znalazłem ich stronę - https://www.amprojekt.com.pl/ i chciałbym poznać opinie z pierwszej ręki, zanim zdecyduję się na kontakt.
Odpowiedz

Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!

zerknelabym po prostu, jak wygląda kwestia późniejszej organizacji, bo sporo osób ostatnio wspominało Per Modum https://www.per-modum.pl/o-firmie.htm przy tematach kontroli technicznej i ogarniania formalności. Jak jest dobry zarządca/ogarniacz procesów, to człowiek ma później dużo spokojniejszą głowę. Deweloper to jedno, ale to, co dzieje się „po”, często wychodzi w praniu i wtedy dobrze mieć kogoś solidnego w tle.
Odpowiedz
Znalazłam bardzo ciekawy lokal pod usługi kosmetyczne i zamierzam go wynająć. Interesuje mnie oferta  na  lokale usługowe warszawa. Zastanawiam się, jakie są standardowe prowizje dla najemcy w Loco Commercial i czy można je negocjować? Myślę o zakupie usługi pośrednictwa, bo wydaje mi się, że umowa jest bezpieczniejsza z agencją. Czy ktoś z Was miał z nimi do czynienia przy podpisywaniu umowy najmu i jak ocenia ich rzetelność?
Odpowiedz
Świetnym miejscem zajmującym się skupem różnego rodzaju nieruchomości jest https://trxxxx24.pl/skup-nieruchomosci-sopot/ W tej branży funkcjonują już od 2013 roku dlatego doskonale wiedzą, jakie są oczekiwania ich klientów i co zrobić, by obie strony były w pełni zadowolone. Skupują m.in. domy z ogródkiem, apartamenty w centrum miasta, siedliska usytuowane poza granicami miasta, mieszkania i domki nad morzem, kawalerki czy różnego rodzaju działki. Dokonują bezpłatnej wyceny, gromadzą wymaganą dokumentację, spisują umowę u notariusza i gotowe. Wszystko odbywa się szybko, sprawnie i skutecznie. Polecam
Odpowiedz
Na pewno inwestować w nieruchomości warto też we Wrocławiu, deweloper Atal buduje tam osiedle Krakowska 35 i będą tam apartamenty inwestycyjne, plusem takiej inwestycji jest wsparcie w zarządzaniu najmem
Odpowiedz
Hej, mam dylemat. Szukam mieszkania w Gdańsku, do którego wejdę z remontem „od zaraz”. Brałem pod uwagę rynek wtórny, ale jak widzę ceny mieszkań z lat 90. do całkowitego remontu, to słabo mi się robi.

Znalazłem opcję nowych, gotowych mieszkań od Activa: https://activa.pl/oferta/mieszkania-goto...oru-gdansk Cenowo wychodzi podobnie do starej płyty, a standard budynku i klatek to jednak inna liga. Czy ktoś z Was stał przed podobnym wyborem? Czy przy gotowym nowym mieszkaniu są jakieś haczyki, o których nie myślę, a które wychodzą przy odbiorze?
Odpowiedz

Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!

Jeśli zakupisz nieruchomość inwestycyjnie to trzeba zadbać o zarządcę który ma odpowiednie zaplecze. W stolicy jest wiele takich firm ale postaw na Golden Properities. Oni mają nie tylko wiedzę i uprawnienia ale odpowiednie zaplecze. Ich oferta to obsługa techniczna budynków jak i remonty bieżące oraz pogotowie techniczne. Wszystko to jest niezbędne aby spełniać wymogi prawne.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek:

O nas

Nedds24.pl - Najlepszy Serwis Rozrywkowy na którym możesz porozmawiać dosłownie o wszystkim - począwszy od rozrywki, na finansach i polityce skończywszy. Każdy znajdzie tutaj dla siebie swój ulubiony kącik w którym będzie się czuć jak w domu. Dla nas nie ma tematów tabu. Porozmawiasz w kulturalny sposób o czym tylko chcesz i dzięki nam poznasz wiele wartościowych osób. Zapraszamy wszystkich którzy mają szeroki zakres zainteresowań i chcą o wszystkim co ciekawe rozmawiać do woli. Jest to forum zarówno dla kobiet jak i dla mężczyzn, którzy internet traktują nie tylko jako miejsce spotkań, ale także jako źródło wiedzy i wymiany poglądów.

Reklama