25.01.2026, 18:56
Hej, gdzie teraz najlepiej szukać pracy w Niemczech, chodzi mi o coś fizycznego bez kombinowania?
|
praca za granicą
|
|
25.01.2026, 18:56
Hej, gdzie teraz najlepiej szukać pracy w Niemczech, chodzi mi o coś fizycznego bez kombinowania?
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i... Dołącz do grona Użytkowników!
26.01.2026, 09:04
Jak ktoś nie chce szukać samemu po niemieckich stronach, to można zerknąć na mondi, bo mają sporo ofert w jednym miejscu i łatwo sprawdzić co aktualnie jest.
26.01.2026, 17:54
Sporo osób z miejsca wchodzi na portale z ogłoszeniami o pracę, czy na media społecznościowe i tam próbuje swoich sił. W praktyce jednak bardzo trudno jest się tam przebić, bo są to miejsca, gdzie zainteresowanie wszelką pracą jest ogromne - w ciągu kilku minut autor postu dostaje dziesiątki cv na swoim komunikatorze. Dlatego moim zdaniem warto się nieco wysilić i poszukać nieco innej formy na znalezienie idealnej oferty. Dobrym pomysłem może być agencja doradztwa personalnego typu https://formanway.pl/. Znajdziecie tam zakładkę z ofertami pracy, gdzie w łatwy sposób będziecie mogli im podesłać cv. Sprawdźcie sobie.
26.01.2026, 20:02
MG Solutions przewija się w rozmowach o pracy tymczasowej jako opcja dla osób, które chcą szybko znaleźć zajęcie. Przy takich rozwiązaniach liczy się sprawna organizacja i jasne zasady, a to często jest podkreślane w opisach.
27.01.2026, 09:04
Wydaje mi się że najlepiej porównać kilka opcji, bo warunki potrafią się różnić nawet przy podobnej pracy.
27.01.2026, 12:31
Ostatnio myślę o tym, jak ogarnąć dom i jeszcze znaleźć czas na coś dla siebie, bo wieczory mijają mi na sprzątaniu i obowiązkach. Zastanawiam się, czy nie warto spróbować czegoś, co da mi dodatkowy dochód bez codziennego stresu. Słyszałam, że można połączyć to z innymi zajęciami i pracować wtedy, gdy ma się chwilę, nawet po 20.00. Czy któraś z Was miała doświadczenie z tym jak wygląda praca wieczorami ?
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i... Dołącz do grona Użytkowników!
28.01.2026, 13:39
Też bym patrzyła na to czy oferty są aktualne i czy wszystko jest jasno opisane, bo to robi dużą różnice.
29.01.2026, 08:58
Dzięki za odpowiedzi, przynajmniej wiem od czego zacząć i gdzie zajrzeć na początek.
26.02.2026, 19:10
Byłem przez agencja pracy Mondi i ja akurat patrzyłem na to, czy praca jest faktycznie prosta i do zrobienia. Bo czasem „prosta” w ogłoszeniu znaczy, że człowiek nie daje rady fizycznie. Wiadomo, że zmęczenie jest, bo to Niemcy i robota, ale bez przesady. Dla kogoś kto chce zarobić i nie ma zawodu, taki układ jest ok. Nie jest to praca dla każdego, ale da się ogarnąć.
30.04.2026, 09:11
Mondi ma polskich koordynatorów to dużo zmienia jak jesteś nowy . przynajmniej masz do kogo sie odezwać jak coś sie dzieje
|
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|