13.01.2025, 09:50
Jakiego dostawcę internetu i telewizji wybrać? Jestem na etapie porównywania ofert i zależy mi na dobrym stosunku jakości do ceny.
|
Jakiego dostawcę internetu i telewizji wybrać?
|
|
13.01.2025, 09:50
Jakiego dostawcę internetu i telewizji wybrać? Jestem na etapie porównywania ofert i zależy mi na dobrym stosunku jakości do ceny.
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i... Dołącz do grona Użytkowników!
30.12.2025, 16:43
Super, że można teraz znaleźć takie pakiety. Jest razem wtedy i internet i telewizja, nie tylko w bardzo dobrej jakości i prędkości, ale przede wszystkim taniej. Konkurencja jest spora, dlatego dobrze porównać oferty między sobą i wybrać tą najbardziej korzystną. Wiele firm działa na terenie całej Polski, nie tylko lokalnie.
09.06.2026, 18:00
Moim zdaniem warto sprawdzić oferty lokalnych dostawców usług. Dobrym przykładem w Białymstoku może być Elpos https://elpos.net/ . Oferują nie tylko kablówkę ( spora ilość kanałów w dobrej jakości i dodatkowe pakiety tematyczne) ale też szybki internet.
09.06.2026, 21:51
Telewizja mi nie jest potrzebna
|
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|