Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Prostownik do ładowania akumulatorów samochodowych psb art-bud bydgoszcz
Jak w tytule – czy ktoś z Was kupował prostownik do ładowania akumulatorów samochodowych w PSB Art-Bud Bydgoszcz?
Rozglądam się za czymś prostym do użytku domowego, głównie do podładowania akumulatora w aucie zimą albo jak samochód dłużej stoi. Z góry dzięki za odpowiedzi! Uśmiech
Odpowiedz

Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!

Przy prostowniku liczą się głównie parametry, a nie marka. Trzeba dobrać go pod typ i pojemność akumulatora. Większość modeli (Volt, Einhell, Yato, Bosch itd.) działa OK, różnice są głównie w funkcjach dodatkowych. Do sporadycznego użytku wystarczy prosty automat.
Odpowiedz
Tak, kupiłem niedawno prostownik do ładowania akumulatorów samochodowych w PSB Art-Bud Bydgoszcz i póki co sprawdza się całkiem nieźle. Używam go głównie do podładowania akumulatora zimą i gdy samochód stoi kilka dni to działa bez problemów, łatwo się obsługuje, nie trzeba się martwić o przeładowanie.
Odpowiedz
W swojej pracy często mam do czynienia z różnymi systemami zasilania i wiem, jak ważna jest ich niezawodność. Testując różne rozwiązania trafiłem na XXX i od razu zwróciłem uwagę na szeroki wybór. Korzystam z jednego z modeli i działa bez zarzutu, co daje mi spokój w codziennej pracy i pewność, że wszystko funkcjonuje tak jak powinno.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

O nas

Nedds24.pl - Najlepszy Serwis Rozrywkowy na którym możesz porozmawiać dosłownie o wszystkim - począwszy od rozrywki, na finansach i polityce skończywszy. Każdy znajdzie tutaj dla siebie swój ulubiony kącik w którym będzie się czuć jak w domu. Dla nas nie ma tematów tabu. Porozmawiasz w kulturalny sposób o czym tylko chcesz i dzięki nam poznasz wiele wartościowych osób. Zapraszamy wszystkich którzy mają szeroki zakres zainteresowań i chcą o wszystkim co ciekawe rozmawiać do woli. Jest to forum zarówno dla kobiet jak i dla mężczyzn, którzy internet traktują nie tylko jako miejsce spotkań, ale także jako źródło wiedzy i wymiany poglądów.

Szybkie linki

Reklama