Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!
Ocena wątku:
- 0 głosów - średnia: 0
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
|
nowa praca
|
Grupa: Użytkowniczka
Liczba postów: 199
Liczba wątków: 3
Reputacja:
0
Wyjechałam do pracy za granicę pierwszy raz i bardzo zależało mi na bezpieczeństwie. MG Solutions to agencja pracy tymczasowej, która wszystko mi spokojnie wytłumaczyła jeszcze przed wyjazdem – umowę, warunki i zakwaterowanie. Dzięki temu czułam się pewniej już od samego początku.
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Liczba postów: 343
Liczba wątków: 29
Reputacja:
0
Jak ktoś się stresuje wyjazdem, to Mondi potrafi to ogarnąć. Człowiek wie, że jedzie do legalnej pracy, ma mieszkanie i kogoś na miejscu, kto pomoże w razie czego.
Grupa: Użytkownik
Liczba postów: 908
Liczba wątków: 129
Reputacja:
0
Każdy, kto planuje podjęcie pracy w Polsce, a pochodzi z zagranicy, musi pamiętać o jednym istotnym wymogu – ważnym ubezpieczeniu medycznym. To nie tylko kwestia formalności, ale przede wszystkim bezpieczeństwa. Szeroki zakres ochrony i możliwość dopasowania polisy do indywidualnych potrzeb oferują ubezpieczenia zdrowotne dla cudzoziemców. Sprawdź, co obejmuje taka oferta i czuj się pewnie w nowym środowisku!
Liczba postów: 1,156
Liczba wątków: 18
Reputacja:
0
Oglądałam różne niemieckie agencje i https://www.mondi.de/ rzuciła mi się w oczy.... widać, że to spora strona, która wyjaśnia, jak działa rekrutacja między PL a DE i co można od nich dostać. Fajne, bo nie tylko oferty, ale też wyjaśnienia i pomocne wskazówki są tam w jednym miejscu.
Liczba postów: 399
Liczba wątków: 13
Reputacja:
0
Ja też kojarze mondi z ogłoszeń o prace i wygląda to sensownie, nie jakieś pojedyncze wpisy tylko normalna baza ofert.
Grupa: Użytkownik
Liczba postów: 201
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
U mnie w pracy ostatnio wyszedł temat tego, jak bardzo kuleje podejście do zarządzania ludźmi. Niby firma się rozwija, ale HR jest traktowany po macoszemu. Zacząłem sam szukać informacji, jak to powinno wyglądać i trafiłem na różne materiały, między innymi tutaj: https://formanway.pl/. Dobrze jest zobaczyć, jak inne organizacje podchodzą do budowania zespołów i procesów. To daje szerszy kontekst i pozwala uniknąć podstawowych błędów, które często wychodzą dopiero po czasie.
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: