Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Gdzie kupic kosmetyki
Czy znacie małe polskie firmy tworzące autorskie, naturalne kosmetyki? Bardzo chciałabym wesprzeć lokalnych producentów i kupić coś unikalnego. Może macie swoje ulubione marki lub polecacie jakieś nowości, które warto przetestować?
Odpowiedz

Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!

Jeśli zależy Ci na przystępnych cenach, to https://marketeko.eu/c/autorskie-kosmetyki-marketekoeu będzie super miejscem na zakupy. Marka własna, gdzie masz kosmetyki naturalne, ale bez wygórowanych kosztów. Zerknij, bo często pojawiają się tam promocje i rabaty, które idą w parze z super składem.
Odpowiedz
przy moich problemach z cerą bardzo dobrze sprawdziły się kosmetyki robione na receptę, bardzo szybko można je zrobić w DOZ i dużo to nie kosztuje
Odpowiedz
DOZ ma faktycznie dobre ceny i szybko realizują recepty. Jak mam coś do przygotowania, to idę prosto do nich.
Odpowiedz
Niby takie małe, a mają duże znaczenie - balsamy do ust są niezbędne w każdej kosmetyczce. Zima się zbliża, a z nią spierzchnięte usta, dlatego warto pomyśleć o odpowiedniej ochronie. Przeglądałam ostatnio stronę, gdzie można znaleźć różne balsam do ust nawilżający. Osobiście uważam, że zdecydowanie warto mieć je zawsze pod ręką!
Odpowiedz
Przeglądając producentów kosmetyków, trafiłam na Swederm https://swederm.pl/, który wzbudził moje zainteresowanie ze względu na spójny wizerunek i komunikację. Przy wyborze produktów pielęgnacyjnych coraz częściej analizuję nie tylko opisy, ale też sposób prezentowania składników i przeznaczenia preparatów. Kosmetyki dostępne w jednym sklepie online mogą być wygodnym rozwiązaniem, jednak zawsze pojawia się pytanie o ich realne działanie i dopasowanie do różnych potrzeb skóry. Jak oceniacie ofertę tej marki na tle innych, które są obecne na rynku?
Odpowiedz

Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!

Jest sporo opcji
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek:

O nas

Nedds24.pl - Najlepszy Serwis Rozrywkowy na którym możesz porozmawiać dosłownie o wszystkim - począwszy od rozrywki, na finansach i polityce skończywszy. Każdy znajdzie tutaj dla siebie swój ulubiony kącik w którym będzie się czuć jak w domu. Dla nas nie ma tematów tabu. Porozmawiasz w kulturalny sposób o czym tylko chcesz i dzięki nam poznasz wiele wartościowych osób. Zapraszamy wszystkich którzy mają szeroki zakres zainteresowań i chcą o wszystkim co ciekawe rozmawiać do woli. Jest to forum zarówno dla kobiet jak i dla mężczyzn, którzy internet traktują nie tylko jako miejsce spotkań, ale także jako źródło wiedzy i wymiany poglądów.

Reklama