Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Czy laserowa depilacja naprawdę działa na każdy typ skóry?
Od dawna zastanawiam się nad różnymi metodami trwałego usuwania owłosienia, ale nie wiem, czy depilacja laserowa będzie skuteczna w moim przypadku, bo mam dość ciemną skórę i jasne włosy. Czy ktoś miał podobne doświadczenia i może wyjaśnić, na co zwracać uwagę?
Odpowiedz

Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!

Na jasnych włosach z tego co wiem, działa gorzej. Najlepiej mimo wszystko zapytać o to w salonie, bo zakładam, że skuteczność zależy też od sprzętu, jakim dane miejsce dysponuje
Odpowiedz
To prawda, że skuteczność depilacji laserowej może zależeć od koloru włosów i skóry, bo laser najlepiej działa, gdy kontrast między nimi jest wyraźny. Jednak nowoczesne technologie radzą sobie coraz lepiej z różnymi typami cery i odcieniami włosów. Warto przy wyborze gabinetu sprawdzić, czy oferują sprzęt, który jest bezpieczny dla ciemniejszej skóry i czy personel ma doświadczenie w indywidualnym dopasowaniu parametrów zabiegu. W wielu miejscach można też umówić się na konsultację, aby ocenić swoje potrzeby. Jeśli interesuje Cię profesjonalna depilacja, warto zobaczyć ofertę depilacja laserowa w renomowanych klinikach – tam często można znaleźć dokładne informacje o skuteczności w różnych przypadkach.
Odpowiedz
Najgorsze są dla mnie wrastające włoski… dlatego serio myślę o depilacji. Tylko nie chcę iść gdziekolwiek. Wyczytałam, że w dobrych klinikach mają nawet kilkadziesiąt różnych laserów i dobierają pod fototyp skóry. Właśnie na https://klinikamiracki.pl/ jest fajnie opisane, czym się różnią technologie.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek:

O nas

Nedds24.pl - Najlepszy Serwis Rozrywkowy na którym możesz porozmawiać dosłownie o wszystkim - począwszy od rozrywki, na finansach i polityce skończywszy. Każdy znajdzie tutaj dla siebie swój ulubiony kącik w którym będzie się czuć jak w domu. Dla nas nie ma tematów tabu. Porozmawiasz w kulturalny sposób o czym tylko chcesz i dzięki nam poznasz wiele wartościowych osób. Zapraszamy wszystkich którzy mają szeroki zakres zainteresowań i chcą o wszystkim co ciekawe rozmawiać do woli. Jest to forum zarówno dla kobiet jak i dla mężczyzn, którzy internet traktują nie tylko jako miejsce spotkań, ale także jako źródło wiedzy i wymiany poglądów.

Reklama