05.10.2025, 17:24
Tak właśnie boli mnie ząb byłam dziś i dentysty i ropę miałam w zebie ale muszę iść jutro albo pojutrze do swojego dentysty i zrobi mi kanałowe leczenie. Bądźcie ze mną ????
|
Boli mnie ząb
|
|
05.10.2025, 17:24
Tak właśnie boli mnie ząb byłam dziś i dentysty i ropę miałam w zebie ale muszę iść jutro albo pojutrze do swojego dentysty i zrobi mi kanałowe leczenie. Bądźcie ze mną ????
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i... Dołącz do grona Użytkowników!
07.10.2025, 08:16
Całe mnóstwo wartościowych informacji w kwestii zdrowia w tym jakie są rodzaje bólu, diet, leków i wiele więcej znajdziecie zaglądając na portal https://dentonet.pl/pacjent/bol-jako-ost...m-walczyc/ Na tej stronie znajduje się wiele ciekawych informacji które będą dla Was bardzo pomocne. To strona stworzona z myślą o osobach, które pragną poszerzać swoją wiedzę. Jestem pewna że wizyta na tej stronie będzie dla Was bardzo dobrym pomysłem.
|
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|