Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!
Ocena wątku:
- 0 głosów - średnia: 0
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
|
Na jakie mecze e-sportowe obstawiasz zakłady?
|
Grupa: Użytkownik
Liczba postów: 3
Liczba wątków: 3
Reputacja:
0
Wcześniej nie interesowałem się zbytnio e-sportem, ale mój kolega zaprosił mnie kiedyś, żebym obejrzał jeden z meczów Counter Strike i spodobało mi się to. O ile mi wiadomo, na ten rodzaj sportu też można obstawiać zakłady, prawda? W jakich bukmacherach jest taka możliwość?
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Grupa: Użytkownik
Liczba postów: 2
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
A między kim był ten mecz, który oglądałeś ze swoim przyjacielem? Ja też interesuję się Counter Strike, więc ciekawi mnie, jaki mecz przekonał cię do tego. Ogólnie rzecz biorąc, wszystkie bukmacherzy mają w swoim katalogu różne gry e-sportowe, więc możesz wybrać dowolną z nich. Osobiście obstawiam zakłady w biurze bukmacherskim https://ggbetpolska.com i tutaj na pewno dostępnych jest więcej dyscyplin e-sportowych niż zwykłych sportów. Czy zapoznałeś się już ze wszystkimi zasadami i niuansami Counter Strike, aby skuteczniej obstawiać zakłady? A może jednak wybrałeś inny rodzaj e-sportu?
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości