Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!
Ocena wątku:
- 0 głosów - średnia: 0
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
|
Sprzęt gastronomiczny - poszukiwania
|
Grupa: Bywalec
Liczba postów: 1,346
Liczba wątków: 92
Reputacja:
0
Szukam sprzętu gastronomicznego do małej kawiarni od ekspresu do kawy po lady chłodnicze. Gdzie mogę znaleźć dobre i dopasowane urządzenia, gdzie można liczyć jednocześnie na wsparcie obsługi oraz dość krótkie terminy realizacji?
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Grupa: Użytkownik
Liczba postów: 911
Liczba wątków: 62
Reputacja:
0
17.08.2025, 12:24
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 17.08.2025, 12:25 przez Selena.)
Kiedy otwierałam kawiarnię, korzystałam z Invest Horeca https://investhoreca.pl/ Mają świetny wybór sprzętu, także małych urządzeń idealnych do kawiarni. Obsługa pomogła mi dobrać wszystko pod kątem moich potrzeb i budżetu.
Liczba postów: 641
Liczba wątków: 38
Reputacja:
0
Oryginalny sprzęt i solidne zamienniki mają w Invest Horeca. Sprzęt sprawdza się świetnie, a dostawa była szybka. Poza tym dobre ceny i fachowa pomoc, co ułatwia wybór sprzętu do małej gastronomii. Też jak coś trzeba nowego to nie ma problemu z dostępnością, a jednak w kuchni kluczowe jest to aby wszystko było na miejscu
Liczba postów: 117
Liczba wątków: 7
Reputacja:
0
Wybierając sprzęt do małej kawiarni, warto postawić na urządzenia energooszczędne i kompaktowe. Dobrze sprawdzają się marki znane z niezawodności, ale też są solidne zamienniki które dają radę i nie trzeba będzie ich odsyłać na gwarancji do napraw.
Liczba postów: 158
Liczba wątków: 7
Reputacja:
0
W https://investhoreca.pl/ mają różnorodny asortyment i pomocną obsługę. Wszystko, co kupiłem, było wysokiej jakości i dotarło bez uszkodzeń, co jednak było bardzo ważne przed samym startem abyśmy mogli w pełni efektywnie pracować oraz przygotowywać naszym gościom posiłki na najwyższym poziomie
Grupa: Bywalec
Liczba postów: 1,865
Liczba wątków: 33
Reputacja:
0
[url=https://lodypetra.pl/]Producent lodów w proszku[/ur] naprawdę powinien zwrócić uwagę na jakość składników, bo kuny w kuchni potrafią wyczuć każdy niedobry aromat. Moim zdaniem nie warto oszczędzać na bazach i dodatkach, bo smak finalny jest dla klientów najważniejszy. Nawet drobna zmiana receptury może spowodować spadek sprzedaży.
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: