Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sprzęt gastronomiczny - poszukiwania
Szukam sprzętu gastronomicznego do małej kawiarni od ekspresu do kawy po lady chłodnicze. Gdzie mogę znaleźć dobre i dopasowane urządzenia, gdzie można liczyć jednocześnie na wsparcie obsługi oraz dość krótkie terminy realizacji?
Odpowiedz

Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!

Kiedy otwierałam kawiarnię, korzystałam z Invest Horeca https://investhoreca.pl/ Mają świetny wybór sprzętu, także małych urządzeń idealnych do kawiarni. Obsługa pomogła mi dobrać wszystko pod kątem moich potrzeb i budżetu.
Odpowiedz
Oryginalny sprzęt i solidne zamienniki mają w Invest Horeca. Sprzęt sprawdza się świetnie, a dostawa była szybka. Poza tym dobre ceny i fachowa pomoc, co ułatwia wybór sprzętu do małej gastronomii. Też jak coś trzeba nowego to nie ma problemu z dostępnością, a jednak w kuchni kluczowe jest to aby wszystko było na miejscu
Odpowiedz
Wybierając sprzęt do małej kawiarni, warto postawić na urządzenia energooszczędne i kompaktowe. Dobrze sprawdzają się marki znane z niezawodności, ale też są solidne zamienniki które dają radę i nie trzeba będzie ich odsyłać na gwarancji do napraw.
Odpowiedz
W https://investhoreca.pl/ mają różnorodny asortyment i pomocną obsługę. Wszystko, co kupiłem, było wysokiej jakości i dotarło bez uszkodzeń, co jednak było bardzo ważne przed samym startem abyśmy mogli w pełni efektywnie pracować oraz przygotowywać naszym gościom posiłki na najwyższym poziomie Uśmiech
Odpowiedz
[url=https://lodypetra.pl/]Producent lodów w proszku[/ur] naprawdę powinien zwrócić uwagę na jakość składników, bo kuny w kuchni potrafią wyczuć każdy niedobry aromat. Moim zdaniem nie warto oszczędzać na bazach i dodatkach, bo smak finalny jest dla klientów najważniejszy. Nawet drobna zmiana receptury może spowodować spadek sprzedaży.
Odpowiedz

Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek:

O nas

Nedds24.pl - Najlepszy Serwis Rozrywkowy na którym możesz porozmawiać dosłownie o wszystkim - począwszy od rozrywki, na finansach i polityce skończywszy. Każdy znajdzie tutaj dla siebie swój ulubiony kącik w którym będzie się czuć jak w domu. Dla nas nie ma tematów tabu. Porozmawiasz w kulturalny sposób o czym tylko chcesz i dzięki nam poznasz wiele wartościowych osób. Zapraszamy wszystkich którzy mają szeroki zakres zainteresowań i chcą o wszystkim co ciekawe rozmawiać do woli. Jest to forum zarówno dla kobiet jak i dla mężczyzn, którzy internet traktują nie tylko jako miejsce spotkań, ale także jako źródło wiedzy i wymiany poglądów.

Reklama