22.08.2025, 14:27
Marzą mi się piękne stopy! od lat mam takie haluksy że stopy wyglądają jakby były zdeformowane
co zrobić, jak z tym żyć lub jak to naprawić?!
|
piekne stopy
|
|
22.08.2025, 14:27
Marzą mi się piękne stopy! od lat mam takie haluksy że stopy wyglądają jakby były zdeformowane
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i... Dołącz do grona Użytkowników!
24.08.2025, 09:20
Rozumiem Cię w 100%, bo sama mam podobny problem i wiem, jak to potrafi wpływać na pewność siebie. Z tego co czytałam, są różne sposoby – od wkładek i ćwiczeń po zabiegi chirurgiczne. Wszystko zależy od stopnia zaawansowania, więc najlepiej najpierw pójść na konsultację do specjalisty.
27.08.2025, 14:33
Ja zdecydowałam się na zabieg w Centrum Chirurgii Stopy Kniaź i to była jedna z lepszych decyzji. Metoda MICa - małoinwazyjna, szybki powrót do chodzenia, brak gipsu. Jeśli chcesz poczytać więcej i zobaczyć, gdzie przyjmują, to wejdź na https://michalkniaz.pl – tam jest wszystko wyjaśnione prostym językiem.
28.08.2025, 08:08
Mam podobną historię – odkładam decyzję o operacji, ale coraz częściej widzę, że z wiekiem problem się nasila. Chyba nie ma sensu czekać, aż ból i wygląd stopy będą jeszcze gorsze. Najrozsądniej zrobić badania i ustalić plan leczenia z ortopedą.
29.08.2025, 07:23
Dziekuję wam bardzo za wszystkie porady - bo naprawdę już nie wiem co z tym problemem zrobić!
|
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|