27.05.2023, 22:54
Ważne jest to co kupujesz w takim sklepie. Jeśli chodzi o wózek, to ja zamierzam kupić Cavoe Osis, który prawie idealnie wychodzi naprzeciw moim potrzebom.
|
sklep dla niemowląt
|
|
27.05.2023, 22:54
Ważne jest to co kupujesz w takim sklepie. Jeśli chodzi o wózek, to ja zamierzam kupić Cavoe Osis, który prawie idealnie wychodzi naprzeciw moim potrzebom.
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i... Dołącz do grona Użytkowników!
15.06.2023, 12:27
Jako, że karmię córkę mlekiem modyfikowanym, to dla mnie ważne jest to, żeby kupować je w dobrej cenie. I zorientowałam się, że w DOZie, w świetnej cenie mają mleko Bebilon.
18.06.2023, 18:29
Na pewno warto poszukać jak najbardziej dopasowanego do swoich potrzeb wózka. W moim przypadku jest to wózek miejski Cavoe Osis. Zachwycił mnie swoim nowoczesnym i eleganckim wyglądem. Myślę, że naprawdę warto się na niego zdecydować.
30.09.2023, 20:22
A co z wózkiem? Gdzie kupujecie? Ja myślę o zamówieniu przez internet. Upatrzyłam już nawet jeden konkretny - Euro-Cart Flex
Da radę w każdym terenie, łatwo się składa i jest dobry na całe wózkowanie - od pierwszych dni życia do końca wózkowania.
07.02.2024, 13:19
Warto pomyśleć o mleku modyfikowanym. Może przecież zdarzyć się sytuacja, że nie będziesz miała pokarmu. W aptekach stacjonarnych DOZ zakupisz mleka marki Bebilon, dostępne są wszystkie możliwe rodzaje.
12.02.2024, 17:16
Ja też polecam Bebilon, dziecko od razu chętnie piło to mleko. W doz faktycznie można taniej kupić, więc jak ktoś chce zaoszczędzić to tam się wybrać.
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i... Dołącz do grona Użytkowników!
13.05.2024, 00:18
Na pewno dla dzieciaczka trzeba kupić wózek, a jego wybór mnie przerósł. Teraz już wiem jaki kupić i będzie to Euro-Cart Volt Pro. Chociaż jest to spacerówka, nadaje się już dla niemowląt dzięki odpowiedniej wkładce. Polecam!
26.07.2025, 09:22
cała wyprawka z wózkiem będzie potrzebna
26.07.2025, 10:24
Wszystko możesz kupić w jednym miejscy w tym https://www.smyk.com/ sklepie dedykowanym głownie dzieciom ale nie tylko bo różne rzeczy dla rodziców też tam można znaleźć a najważniejsze że jest wszystko dla dzieci w rożnym wieku więc nie trzeba już szukać po różnych sklepach
27.07.2025, 17:54
Ubranka i dodatki dziecięce nie muszą być nudne – rodzice coraz częściej zwracają uwagę nie tylko na funkcjonalność, ale też na estetykę. Spódniczki tiulowe dla dziewczynek czy muszki dla chłopców to rzeczy, które można dziś bez problemu znaleźć online. Takie produkty oferuje na przykład Piambo - akcesoria dla dzieci i niemowlaków https://piambo.pl/
|
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|