17.06.2025, 00:41
Hej, może ktoś z Was korzystał z usług dobrego mechanika w Józefowie albo niedaleko? Zależy mi na uczciwości i normalnym podejściu do klienta, a nie naciąganiu na wszystko jak leci… Z góry dzięki za namiary!
|
Mechanik z Józefowa – macie kogoś godnego zaufania?
|
|
17.06.2025, 00:41
Hej, może ktoś z Was korzystał z usług dobrego mechanika w Józefowie albo niedaleko? Zależy mi na uczciwości i normalnym podejściu do klienta, a nie naciąganiu na wszystko jak leci… Z góry dzięki za namiary!
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i... Dołącz do grona Użytkowników!
Sprawdź Auto Józefów - specjalizują się m.in. w automatycznych skrzyniach biegów, ale ogólnie bardzo ogarnięty serwis. Uczciwe podejście, wszystko tłumaczą, bez naciągania na niepotrzebne rzeczy.
25.06.2025, 00:18
Faktycznie - też kojarzę Auto Józefów i jeśli o nich słyszałam, to tylko i wyłącznie pozytywne opinie, co bardzo dobrze świadczy otym warsztacie.
25.06.2025, 00:32
Chyba obiła mi się ta nazwa o uszy. A możecie mi podpowiedzieć, jak kwestia terminów? Długo się czeka? Często niestety są kolejki, jak jakiś warsztat jest dobry.
Co do terminów, to słyszałam, że są na ogół dość szybkie. Jeśli jest większy ruch, to informują z wyprzedzeniem, więc nic Cię nie zaskoczy. Mają fajne podejście do klienta i nie przeciągają napraw, co jest dużym plusem!
29.06.2025, 11:41
Czasem po prostu nie damy rady dojechać do mechanika i nie pozostaje nam nic innego jak wezwanie pomocy drogowej. Bardzo dobrym wyborem będzie pomoc drogowa Gdynia - holowanie i transport na lawecie: https://pomocdrogowagdynia.pl/ . Warto się z nimi skontaktować jeśli macie awarię gdzieś w okolicy.
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i... Dołącz do grona Użytkowników!
29.06.2025, 18:31
Jeżeli masz w aucie elementy typu black piano i nie wiesz, jak je czyścić bez rys, polecam zerknąć na https://detailingobsessed.pl/porady/fyvr...piano.html. Porady tam są naprawdę na temat i można samemu ogarnąć ten temat, bez wydawania fortuny na fachowców.
|
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|