03.06.2025, 13:12
Chciałem kupić kilka krzewów agrestu do ogrodu, ale nie chce mi się jeździć po szkółkach. Zamawiacie gdzieś przez internet? Coś sprawdzonego?
|
Gdzie kupujecie sadzonki agrestu online?
|
|
03.06.2025, 13:12
Chciałem kupić kilka krzewów agrestu do ogrodu, ale nie chce mi się jeździć po szkółkach. Zamawiacie gdzieś przez internet? Coś sprawdzonego?
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i... Dołącz do grona Użytkowników!
Zamawianie sadzonek online to w sumie wygodna opcja, tylko trzeba trafić na sklep, który dobrze zabezpiecza rośliny na czas wysyłki. Ja zaglądałem na https://www.podkarpackiesady.pl/20-agresty i wygląda to całkiem sensownie – sporo odmian do wyboru, podane są wszystkie szczegóły: jak wygląda krzew, jaka to odmiana, kiedy owocuje, jak rośnie i jaka jest cena. Plus za to, że widać, co się kupuje, bo wszystko jest dokładnie opisane, a nie tylko jakieś ogólne hasła. Jak nie masz konkretnego typu agrestu na oku, to tam łatwo się zorientować, który będzie pasował do ogrodu albo działki.
|
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|