Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Uroczystości rodzinne - jak się ubrać i nie popełnić gafy?
Drogie Panie! Czeka mnie w tym roku prawdziwy maraton komunijny - mam aż trzy komunie w rodzinie, wszystkie w odstępie dwóch tygodni. Zastanawiam się, czy wypada założyć tę samą sukienkę na wszystkie uroczystości, czy jednak lepiej mieć różne kreacje? Przeglądam dział sukienka na komunię i myślę o zakupie jednej uniwersalnej, którą można by różnicować dodatkami. Macie jakieś pomysły, jak jedną sukienkę wystylizować na trzy różne sposoby?
Odpowiedz

Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!

Jeśli myślisz o jednej, dobrze dobranej sukience, którą da się wystylizować na kilka sposobów, to super pomysł! Warto zerknąć na sukienki na wesele – to kolekcja od polskiego producenta, który ma spory wybór eleganckich modeli. Moja kuzynka trafiła tam na taką sukienkę, która sprawdziła się i na weselu, i później na chrzcie. Dodatki robią robotę – raz sandałki i torebka w złocie, innym razem pastelowy żakiet i perły. Można naprawdę pobawić się stylem, nie wydając fortuny na trzy różne kreacje.
Odpowiedz
Organizując komunię, warto pomyśleć o wygodzie gości, a to często oznacza odpowiednie krzesła. Wypożyczalnia krzeseł to świetne rozwiązanie, które pozwala zaoszczędzić czas i pieniądze. Można znaleźć różne modele, które idealnie wpasują się w wystrój przyjęcia. Zobacz, co oferuje https://www.wypozyczalniazastawy.pl/ i na pewno wybierzesz coś, co spełni Twoje oczekiwania
Odpowiedz
Rewelacyjną sukienkę która idealnie sprawdzi się na każdą okazję znajdziesz w https://butiklalala.pl/sukienki Ich asortyment jest bardzo rozbudowany i zawiera wiele ciekawych modeli w wielu różnych kolorach. Dodatkowo są one przystępne cenowo. W tym miejscu znajdziesz również takie propozycje jak swetry, spodnie, bluzy, kombinezony, komplety, koszule męskie, obuwie i wiele więcej. Rozbudowana oferta tego sklepu pozwoli Wam w jednym miejscu bez wychodzenia z domu znaleźć wszystko co potrzebne.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek:

O nas

Nedds24.pl - Najlepszy Serwis Rozrywkowy na którym możesz porozmawiać dosłownie o wszystkim - począwszy od rozrywki, na finansach i polityce skończywszy. Każdy znajdzie tutaj dla siebie swój ulubiony kącik w którym będzie się czuć jak w domu. Dla nas nie ma tematów tabu. Porozmawiasz w kulturalny sposób o czym tylko chcesz i dzięki nam poznasz wiele wartościowych osób. Zapraszamy wszystkich którzy mają szeroki zakres zainteresowań i chcą o wszystkim co ciekawe rozmawiać do woli. Jest to forum zarówno dla kobiet jak i dla mężczyzn, którzy internet traktują nie tylko jako miejsce spotkań, ale także jako źródło wiedzy i wymiany poglądów.

Reklama