12.03.2025, 09:12
Gdzie kupiliście swoje meble do salonu? My zamówiliśmy ostatnio dwie komody ze sklepu Caspian Meble i są naprawdę bardzo solidnie wykonane. Serdecznie polecamy!
|
jaką komodę do domu wybrać?
|
|
12.03.2025, 09:12
Gdzie kupiliście swoje meble do salonu? My zamówiliśmy ostatnio dwie komody ze sklepu Caspian Meble i są naprawdę bardzo solidnie wykonane. Serdecznie polecamy!
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i... Dołącz do grona Użytkowników!
12.03.2025, 18:34
Prowadzę mały warsztat stolarski i szukam potrzebna mi będzie hurtownia akcesoriów meblowych. Czy ktoś z Was może coś polecić? Zależy mi na szerokim asortymencie, konkurencyjnych cenach i szybkiej dostawie. Czy istnieją jakieś hurtownie specjalizujące się w akcesoriach do mebli na wymiar? Jakie są opinie stolarzy na temat różnych hurtowni akcesoriów meblowych? Czy warto korzystać z hurtowni internetowych?
12.03.2025, 21:22
18.09.2025, 23:58
Ja ostatnio zainwestowałam w komody od Meble Wójcik, a dokładnie te z kolekcji Avenale https://www.meblewojcik.com.pl/kolekcje/...e,101.html Nie dość, że są mega pojemne, solidne to jeszcze mają oryginalny, ale nie nachalny design
|
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|