28.02.2025, 11:16
Szukam dobrych kosmetyków do pielęgnacji skóry atopowej i suchej. Próbowałam już kilku balsamów, ale większość daje tylko chwilowe nawilżenie. Może macie jakieś sprawdzone produkty, które faktycznie pomagają?
|
Szukam dobrych kosmetyków do pielęgnacji skóry atopowej
|
|
28.02.2025, 11:16
Szukam dobrych kosmetyków do pielęgnacji skóry atopowej i suchej. Próbowałam już kilku balsamów, ale większość daje tylko chwilowe nawilżenie. Może macie jakieś sprawdzone produkty, które faktycznie pomagają?
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i... Dołącz do grona Użytkowników!
03.03.2025, 11:06
Powinna sprawdzić Ci się minimalistyczna pielęgnacja, która łączy skuteczność z bezpieczeństwem. Jest dostępna w aptekach taka seria kosmetyków Secalia (https://isispharma.com.pl/secalia/), która została opracowana z myślą o długotrwałym nawilżeniu i odbudowie bariery ochronnej. Nadaje się dla całej rodziny, w tym najmłodszych, co potwierdza jej delikatny skład.
30.03.2025, 21:32
U mnie przy tak suchej skórze sprawdza się Balsam kokosowy Pahwash z mango. I cudnie nawilża skóre, ale i łagodzi swedzenie, podrażnienia skóry. A zapach ma niesamowity
|
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|