Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mocny testoseron, samiec ALFA
Hej. Zauważyłem pewne zjawisko które może wam się przydać to jest skierowane do mężczyzn. Od kilku tygodni zacząłem stosować pewien preparat na na stymulację testosteronu i libido Prosent 600 po którym zauważyłem, ja pierdziele aż nie wiem jak to napisać po prostu kobiety bardzo ostro zaczęły się do mnie kleić, mało tego w pracy to nawet mężatki zaczęły składać mi propozycje nie dwuznaczne ale po prostu chodzi im o seks. Poczytałem trochę w internecie o tym Prosent 600 i to wydaje się możliwe bo to jakoś wpływa nie tylko na libido ale też testosteron co miało kluczowy wpływ na wydzielanie feromonów. Mówię wam nawet młode siksy ale też stare dupy kleją się do mnie jak szalone. Wczoraj w aneksie kuchennym gdy robiłem sobie kawę podeszła do mnie Ilona i normalnie gdy nikt nie widział chwyciła mnie za męskość i powiedziała na ucho że jej mąż wyjechał na tydzień w delegację i jest sama. Wyobrażacie sobie kobieta w wieku około 45 lat żeby takie propozycje składała a wcześniej gdy nie brałem ten Prosent 600 to nawet nie odpowiadała mi cześć. Jestem w szoku jak te feromony działają na kobiety i w ogóle jak one się zachowują. Doczytałem że one jakoś wyczuwają samca alfa to może być w sumie prawda bo kobiety lubią być zdominowane przez prawdziwego mężczyznę anie jakiegoś samca BETA. Napiszcie jak ktoś z was miał podobne doświadczenia z tym Prosent 600.
Odpowiedz

Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!

Niektórzy twierdzą, że testosteron to tylko hormon odpowiedzialny za męskość, ale tak naprawdę wpływa on na znacznie więcej aspektów zdrowia. Reguluje poziom energii, siłę mięśni, metabolizm, a nawet funkcjonowanie mózgu. Czy terapia TRT faktycznie jest skuteczna w przypadku osób, które mają objawy niedoboru? Wiele osób zastanawia się nad jej bezpieczeństwem oraz długoterminowymi skutkami. Może ktoś z Was korzystał z usług Męska Klinika https://meskaklinika.pl/ i może podzielić się swoją opinią?
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

O nas

Nedds24.pl - Najlepszy Serwis Rozrywkowy na którym możesz porozmawiać dosłownie o wszystkim - począwszy od rozrywki, na finansach i polityce skończywszy. Każdy znajdzie tutaj dla siebie swój ulubiony kącik w którym będzie się czuć jak w domu. Dla nas nie ma tematów tabu. Porozmawiasz w kulturalny sposób o czym tylko chcesz i dzięki nam poznasz wiele wartościowych osób. Zapraszamy wszystkich którzy mają szeroki zakres zainteresowań i chcą o wszystkim co ciekawe rozmawiać do woli. Jest to forum zarówno dla kobiet jak i dla mężczyzn, którzy internet traktują nie tylko jako miejsce spotkań, ale także jako źródło wiedzy i wymiany poglądów.

Szybkie linki

Reklama