Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!
Ocena wątku:
- 0 głosów - średnia: 0
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
|
Euro-Cart Spin w podróż
|
Grupa: Użytkownik
Liczba postów: 908
Liczba wątków: 129
Reputacja:
0
W tym roku szykuje mi się podróż. Wiem, że w związku z tym muszę wymienić wózek na bardziej kompaktowy. Jednocześnie zależy mi, aby dawał odpowiednie podparcie dziecku i był z nami już do końca wózkowania. Pomyślałam o Euro-Cart Spin. Wydaje się spełniać moje oczekiwana. A Wy co o nim myślicie?
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Liczba postów: 189
Liczba wątków: 9
Reputacja:
0
Uważam, że ten wózek jest super. Jego jakość na pewno nie rozczaruje - jest stabilny i bezpieczny, a przy tym zbliżony do popularnych "parasolek".
Reputacja:
0
Można liczyć, że posłuży do końca wózkowania? Udźwignie większe dziecko i da mu wygodę czy trzeba będzie szukać czegoś innego?
Liczba postów: 189
Liczba wątków: 9
Reputacja:
0
Jasne, wózek jest właśnie tak zaprojektowany, aby można było z niego korzystać już do końca wózkowania.
Reputacja:
0
Ta dyskusja rozwiała wszystkie moje wątpliwości związane z wyborem wózka. Bardzo dziękuję za wszystkie odpowiedzi.
Liczba postów: 187
Liczba wątków: 10
Reputacja:
0
W podróż to lepszego wózka nie można sobie wymarzyć. Doskonały w każdym calu, a do tego fajnie się prezentuje. Zdecydowanie polecam
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Grupa: Bywalec
Liczba postów: 2,176
Liczba wątków: 408
Reputacja:
0
Ja uważam, że ten wózek jest idealny. Super wygląda, ma fenomenalną jakośc, a do tego jakoś mocno nie obciąża budżetu.
Grupa: Bywalec
Liczba postów: 3,153
Liczba wątków: 104
Reputacja:
1
Perfekcyjny wózek. Stworzony z myślą o rodzicach, którzy lubią podróże. Łatwo się składa - każdy sobie z tym poradzi. Fajnie się prowadzi i powinien być wygodny dla dzieciaczka.
Liczba postów: 583
Liczba wątków: 43
Reputacja:
0
Jest to w porządku wózek, który zaskakuje na plus. Każdy detal starannie przemyślany. Wózek wygodny i elegancki.
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości