14.07.2024, 19:54
Axo Shine też jest ekstra. Właśnie ostatnio porównałam sobie te dwa modele i jeśli o mnie chodzi - to dla mnie lepszym wyborem będzie ten właśnie model.
|
Wózek Cavoe Moi+
|
|
14.07.2024, 19:54
Axo Shine też jest ekstra. Właśnie ostatnio porównałam sobie te dwa modele i jeśli o mnie chodzi - to dla mnie lepszym wyborem będzie ten właśnie model.
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i... Dołącz do grona Użytkowników!
31.07.2024, 22:08
Ja uważam, że Moi+ jest super wózkiem. Ma powiększaną budkę, więc gdy nie trzeba jest naprawdę niewielkich rozmiarów, a gdy dziecko będzie większe można wysuwać budkę wyżej. Polecam
21.08.2024, 22:31
To jest naprawdę śliczny i zgrabny wózek. Jestem pewna, że będziesz z niego zadowolona
17.09.2024, 15:00
Ja to dla mojego dziecka do łóżeczka chcę taki https://babystuff.pl/pl/menu/baldachimy-290.html baldachim kupić. Bo jednak podoba mi się jak to się prezentuje, i jest to dodatkowa ochrona też.
26.09.2024, 23:12
Moi+ to fajny wózek o filigranowych wymiarach, ale pozytywnie zaskakuje w terenie. Świetnie nadaje się chociażby w podróż, bo składa się w małą kosteczkę i zajmuje to dosłownie chwilę.
29.10.2024, 00:42
Polecam. Dobra jakość, a wózek lekki i świetnie przemyślany. Ma dobre opinie i myślę, że są w pełni zasłużone.
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i... Dołącz do grona Użytkowników! |
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|