Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zgrabny wózek Cavoe Moi+
Hejka. Właśnie kompletuję wyprawkę i jeśli chodzi o wybór wózka to jestem pewna, że potrzebuję czegoś zgrabnego i niedużego, bo mieszkam w mieście. W oko wpadł mi wspomniany Cavoe Moi+. Wydaje się być naprawdę spoko jednak najpierw chciałabym wiedzieć co wy o nim myślicie i jakei macie z nim doświadczenia?
Odpowiedz

Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!

Jeśli szukasz lekkiego i niedużego wózka, to ten taki jest. W dodatku przy całkiem rozsądnej cenie jest też bezpieczny i ma naprawdę spoko jakość.
Odpowiedz
Jeszcze ważna sprawa - czy będzie to wózek dobry już do końca wózkowania?? Bardzo mi na tym zależy, żebym nie musiała już wymieniać wózka.
Odpowiedz
Na pewno nie bedziecie musieli go wymieniać już do końca wózkowania. Ma wystarczająco duży udźwig, ale też wysokie oparcie i szerokie siedzisko. Jednocześnie nie jest cieżki, więc będzie się też dobrze Tobie prowadzić.
Odpowiedz
Wychodzi na to, że teraz już wiem wszystko o wózku. Dziękuję więc za dyskusję - dla mnie wybór jest prosty Uśmiech
Odpowiedz
Cavoe Moi+ to w  takim razie dobry wybór Uśmiech Już tutaj padły wszystkie jego zalety. Decydując się na opcję 2w1 czyli gondola i spacerówka to masz załatwiony wózek do końca wózkowania. Wózki od Cavoe to są wózki które służą baaaardzo długo Uśmiech
Odpowiedz

Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!

Super wybór. Wózek nie tylko zgrabny, ale też waży niedużo - niecałe 7kg. Ma regulacje, które zapewnią wygodę dla rodzica podczas prowadzenia wózka, ale też przede wszystkim dziecku.
Odpowiedz
Myślę, że ten wózek jest naprawdę okej. Z resztą też przykuł moją uwagę, a nawet miałam okazję go oglądać w wózku. Każdy detal jest tutaj starannie przemyślany, a ilość regulacji pozytywnie mnie zaskoczyl.
Odpowiedz
Marka Cavoe oferuje naprawdę dobrze przemyślane wózki Uśmiech Moi+ to model, który cieszy się świetnymi opiniami, szczególnie za jego wygodę i łatwość składania. Do tego jest wyposażony w wiele przydatnych funkcji, które ułatwiają codzienne życie z maluszkiem.
Odpowiedz
Wózek na pewno należy do tych zgrabniejszych. Łatwo się składa. Moją uwagę przykuły też liczne regulacje, które mocno ułatwiają używanie go i zwiększają wygodę dziecka.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek:

O nas

Nedds24.pl - Najlepszy Serwis Rozrywkowy na którym możesz porozmawiać dosłownie o wszystkim - począwszy od rozrywki, na finansach i polityce skończywszy. Każdy znajdzie tutaj dla siebie swój ulubiony kącik w którym będzie się czuć jak w domu. Dla nas nie ma tematów tabu. Porozmawiasz w kulturalny sposób o czym tylko chcesz i dzięki nam poznasz wiele wartościowych osób. Zapraszamy wszystkich którzy mają szeroki zakres zainteresowań i chcą o wszystkim co ciekawe rozmawiać do woli. Jest to forum zarówno dla kobiet jak i dla mężczyzn, którzy internet traktują nie tylko jako miejsce spotkań, ale także jako źródło wiedzy i wymiany poglądów.

Reklama