Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
gdzie można kupić płytki podłogowe i ścienne
Szukam polecenia stron internetowych, gdzie można kupić płytki podłogowe i ścienne. Zależy mi na dobrej jakości i rozsądnych cenach. Macie jakieś sprawdzone źródła? Dzięki za pomoc!
Odpowiedz

Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!

Jeśli zainteresują Was płytki kamienne , to oferta online jest naprawdę całkiem spora.
Odpowiedz
Zobacz sobie na https://neoceramik.pl/, który ma szeroki wybór płytek, w różnych stylach i przedziałach cenowych. Mają produkty od wielu renomowanych producentów, 2 gatunku, który nie odbiega znacząco od jakości 1, a jest znacznie tańszy. Powinieneś znaleźć coś odpowiedniego.
Odpowiedz
Ostatnio przeglądałem ofertę firmy GRAN-POL https://www.kamieniarstwo.com.pl/, która zajmuje się sprzedażą płytek kamiennych. Zastanawiam się, czy ktoś z Was miał już doświadczenia z ich produktami? Jak oceniacie jakość ich płytek marmurowych? Czy warto zdecydować się na zakup u nich, czy lepiej poszukać innych dostawców?
Odpowiedz
Nie wiem, jak Wam, ale mi najbardziej podobają się kafelki bez fug - zarówno na ścianach, jak i na podłogach. Wydaje mi się również, że takie płytki dużo łatwiej jest utrzymać w czystości - chyba każdy wie, że czyszczenie fug nie należy do najprostszych i najprzyjemniejszych Uśmiech
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek:

O nas

Nedds24.pl - Najlepszy Serwis Rozrywkowy na którym możesz porozmawiać dosłownie o wszystkim - począwszy od rozrywki, na finansach i polityce skończywszy. Każdy znajdzie tutaj dla siebie swój ulubiony kącik w którym będzie się czuć jak w domu. Dla nas nie ma tematów tabu. Porozmawiasz w kulturalny sposób o czym tylko chcesz i dzięki nam poznasz wiele wartościowych osób. Zapraszamy wszystkich którzy mają szeroki zakres zainteresowań i chcą o wszystkim co ciekawe rozmawiać do woli. Jest to forum zarówno dla kobiet jak i dla mężczyzn, którzy internet traktują nie tylko jako miejsce spotkań, ale także jako źródło wiedzy i wymiany poglądów.

Reklama