Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ginekolog
Ja to Wam powiem, że nawet mnie to powoli wszystko przeraża, bo sprawdzałam ostatnio z ginekologiem w książkach, jak wygląda nadżerka , bo prawdopodobnie ją mam. No i to mnie przeraża, bo to wszystko jest dla mnie naprawdę ważne. I mam nadzieję, że jednak życie będzie dla mnie łaskawe i że nie będę narzekała, aż mi ją usuną.
Odpowiedz

Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!

Szczerze mówiąc, sama od dłuższego czasu szukałam dobrego gabinetu ginekologicznego. Słyszałem od znajomego, że tutaj https://gabinetylucka.pl można znaleźć bardzo dobrego specjalistę a także wykonać podstawowe badania. Umówiłam się więc na wizytę i mam nadzieję, że przebiegnie ona bez komplikacji.
Odpowiedz
Czy wy też myślicie, że to bardzo dobre rozwiązanie?
Odpowiedz
W przypadku kiedy będziecie na etapie poszukiwań odpowiedniego specjalisty w zakresie ginekologii to na pewno warto wziąć pod uwagę przede wszystkim specjalistów z wieloletnim doświadczeniem oraz bardzo dobrymi opiniami ze strony pacjentek. Tutaj zdecydowanie polecam sprawdzić Dr. n. med Macieja Zalewskiego https://maciejzalewski.pl/ który na pewno Ci pomoże uporać się ze wszystkimi dolegliwościami zdrowotnymi.
Odpowiedz
Mogę Wam polecić stronę, na której znajdziecie ofertę specjalistycznego Centrum Medycznego Babka Medica w Warszawie, które w ofercie posiada m.in. Diabetolog . Jeżeli jesteście zainteresowani ofertą ich usług to wszelkie informacje znajdziecie na stronie.
Odpowiedz
a znacie dobrego specjalistę od endometriozy?
Odpowiedz

Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!

Możesz sprawdzić w szpitalu medicover. Z tego co słyszałam przyjmują tam znani specjaliści od endometriozy. Wykonują też małoinwazyjne zabiegi usuwania endometriozy
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

O nas

Nedds24.pl - Najlepszy Serwis Rozrywkowy na którym możesz porozmawiać dosłownie o wszystkim - począwszy od rozrywki, na finansach i polityce skończywszy. Każdy znajdzie tutaj dla siebie swój ulubiony kącik w którym będzie się czuć jak w domu. Dla nas nie ma tematów tabu. Porozmawiasz w kulturalny sposób o czym tylko chcesz i dzięki nam poznasz wiele wartościowych osób. Zapraszamy wszystkich którzy mają szeroki zakres zainteresowań i chcą o wszystkim co ciekawe rozmawiać do woli. Jest to forum zarówno dla kobiet jak i dla mężczyzn, którzy internet traktują nie tylko jako miejsce spotkań, ale także jako źródło wiedzy i wymiany poglądów.

Szybkie linki

Reklama