Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Axo Shine od marki Cavoe. Opinie
Hej. Ostatnio natknęłam się na ofertę wózka Cavoe Axo Shine. Bardzo mi się spodobał, ale nie chce go kupować dopóki nie poznam opinii o nim.
Odpowiedz

Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!

Wiadomo! To z resztą bardzo rozsądne podejście. Jeśli o mnie chodzi, to wózek jest naprawdę super. Bardzo podoba mi się z wyglądu, ale po zapoznaniu się z jego ofertą wiem, że niczego mu nie brakuje.
Odpowiedz
Właśnie jak przyjrzałam się jego ofercie to mam podobne odczucia. Zastanawia mnie czy wózek faktycznie będzie ze mną do końca wózkowania czy jednak będzie trzeba go wymienić jak już dziecko będzie trochę większe?
Odpowiedz
Zdecydowanie będzie do końca wózkowania. Ma wysokie oparcie w spacerówce i siedzisko jest szerokie. Do tego ma duży udźwig, więc na pewno większe dziecko może w nim jeździć.
Odpowiedz
Dzięki piękne za dyskusje i wszystkie odpowiedzi. Pozostało mi teraz przemyśleć detale - kolor wózka etc. Jeszcze raz dzięki Big Grin
Odpowiedz
Monka daj znać na który model Cavoe się zdecydowaliście Uśmiech
Odpowiedz

Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!

Z dnia na dzień staję się co raz większą fanką producenta tej marki wózków. Mają świetne recenzje, a wózki nie dość że dobre jakościowo, to jeszcze są na tyle różnorodne, że każdy powinien znaleźć coś dla siebie.
Odpowiedz
Axo Shine to bardzo dobry wózek. Zarówno latem jak i zimą będzie dobrze izolować od czynników zewnętrznych i da komfort. Gondola i spacerówka na tyle duże, że pomieszczą i dziecko i zimowe akcesoria.
Odpowiedz
Śliczny i zgrabny. A gdy będziesz musiała go wziąć wpakować w bagażnik, to nie będzie z tym problemu, bo jest o niewielkich rozmiarach i niskiej wadze.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek:

O nas

Nedds24.pl - Najlepszy Serwis Rozrywkowy na którym możesz porozmawiać dosłownie o wszystkim - począwszy od rozrywki, na finansach i polityce skończywszy. Każdy znajdzie tutaj dla siebie swój ulubiony kącik w którym będzie się czuć jak w domu. Dla nas nie ma tematów tabu. Porozmawiasz w kulturalny sposób o czym tylko chcesz i dzięki nam poznasz wiele wartościowych osób. Zapraszamy wszystkich którzy mają szeroki zakres zainteresowań i chcą o wszystkim co ciekawe rozmawiać do woli. Jest to forum zarówno dla kobiet jak i dla mężczyzn, którzy internet traktują nie tylko jako miejsce spotkań, ale także jako źródło wiedzy i wymiany poglądów.

Reklama