Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!
Ocena wątku:
- 0 głosów - średnia: 0
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
|
Weekendowy odpoczynek
|
Grupa: Użytkownik
Liczba postów: 250
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Nie każdy też umie wypoczywać, bo porządny, głęboki wypoczynek to jest sztuka  Jak się tego nauczyć gdy ma się z tym problemy? Zacznijcie od przeczytania tego artykułu https://www.otopsychologia.pl/artykul/ja...wac-113622 Znajdziecie tu wskazówki, które pomogą wam dążyć do zmiany.
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Grupa: Bywalec
Liczba postów: 1,544
Liczba wątków: 9
Reputacja:
1
To może romantyczny weekend we dwoje w jakimś spa. Gdzieś gdzie jest cisza, możńa dobrze zjeść i pospacerować. Myślę o miejscach jakna przykład spa kujawsko pomorskie Czasami trzeba sięoderwać i zrobic sobie przerwę. Czasami potrzeba po prostu odpocząć od ciągłych stresów, często najlepiej się natomiast wypoczywa we dwoje
Liczba postów: 2,578
Liczba wątków: 190
Reputacja:
0
Ja z moim mężem i synem, kiedy tylko robi się ciepło, weekendy spędzamy na wycieczkach rowerowych  Uwielbiamy jeździć na rowerach  Zazwyczaj jeździmy po mieście i ścieżkach rowerowych, więc rower miejski z przerzutkami, który ostatnio kupiliśmy synowi, świetnie się sprawdza  A Wasze dzieci jakie mają rowery?
Liczba postów: 65
Reputacja:
0
Gorąco polecam City Break z Konsorcjum.pl! Nasz hotel był blisko centrum, co bardzo ułatwiło nam zwiedzanie. Odwiedziliśmy najważniejsze zabytki Rzymu i Watykanu, ale mieliśmy także czas na samodzielne odkrywanie miasta, co było fantastyczną opcją. To był naprawdę super odpoczynek i niesamowity czas!
Liczba postów: 4
Reputacja:
0
Przy okazji zbliżających się świąt Wielkanocnych, coraz więcej osób planuje wyjazd na ten okres. Niektórzy wybierają urokliwe miejsca na spędzenie tego czasu, a wiele hoteli proponuje specjalne atrakcje dla gości. Jednym z takich miejsc jest Pałac Pakoszów w górach, gdzie można skorzystać z dedykowanej oferty na Wielkanoc https://www.palac-pakoszow.pl/wielkanoc-...w-w-gorach Co o tym sądzicie?
Liczba postów: 3,121
Liczba wątków: 108
Reputacja:
0
Chciałabym podzielić się z Wami interesującym artykułem, który znalazłam na stronie https://swiecie24.pl/pl/723_artykuly-spo...eczne.html Artykuł ten omawia temat tężni solankowych i wyjaśnia, dlaczego są one tak skuteczne dla zdrowia. Jeśli interesuje Was ten temat lub chcielibyście dowiedzieć się więcej na temat działania tężni solankowych, polecam przeczytać ten artykuł! Mam nadzieję, że będziecie zainteresowani!
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości