Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hotel
Możecie polecić jakiś hotel w którym przeprowadzę komunię we Wrocławiu? Na przyszły rok jest już bardzo dużo zarezerwowanych miejsc dlatego pytam.
Odpowiedz

Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!

My z żoną ostatnio trafiliśmy na hotel Locomotiva w Lublinie i bardzo polecamy wszystkim również go odwiedzić. Uśmiech Hotel jest bardzo przystępny cenowo, a standard jest naprawdę wysoki - pokoje są schludnie, elegancko urządzone, wszędzie jest czysto i wygodnie. Miejsce nadaje się idealnie nie tylko do wypoczynku, ale też do organizacji różnego rodzaju imprez okolicznościowych, np. komunii: http://www.locomotiva.pl/imprezy-okolicz...la-lublin/ - obsługa restauracji Locomotiva zadba o catering i zadowolenie gości. Polecam jeszcze raz!
Odpowiedz
Skoro już jesteśmy, w temacie hoteli to ja może wtrącę swoje trzy grosze, ale jednak z nieco innej strony. Otóż od lat prowadzimy rodzinny interes w postaci dwóch hoteli. Przez ten czas próbowaliśmy wielu profesjonalnych środków czystości dla hoteli, przeróżnych firm. Od jakiegoś roku natomiast przerzuciliśmy się na tego typu środki z firmy Voigt i muszę przyznać, że jeśli chodzi o, jakość są one naprawdę rewelacyjne! Myślę, że już nie będziemy szukać niczego innego, bo również cena nam odpowiada. Polecamy! Uśmiech
Odpowiedz
Właściwie dobrany hotel to według mnie klucz do udanego urlopu. W tym wszystkim najważniejsze jest, aby wiedzieć na co postawić. Przy ostatnim wyjeździe do Wrocławia postanowiłem o wyborze Hotelu Sleep https://www.hotelsleep.pl/restauracja/ w którym poza komfortowym noclegiem czekała na mnie smakowita restauracja. Uwazam, iz moze to byc konkretny wybor i dla Ciebie. Koniecznie sprawdz, co maja do zaoferowania.
Odpowiedz
Ja zdecydowałam się na prowadzenie hotelu. Uważam, ze mimo wszystko to bardzo dobry biznes. Dzisiaj trafiłam na ten artykuł https://sztuka-architektury.pl/article/1...h-miastach i powiem szczerze, że zastanawiam się nad wprowadzniem eko rozwiązań w naszym hotelu. Myslę, ze wyjdzie to nam na dobre. A jakie jest wasze zdanie na ten temat?
Odpowiedz
Myślę, że bardzo ładne propozycję jeżeli chodzi o nocleg w Poznaniu można znaleźć między innymi na stronie super-apartamenty.pl/apartamenty/love-deluxe . Jeżeli jeszcze nigdy tam nie nocowaliście, to koniecznie sobie zajrzyjcie na tę stronę. Myślę że nie pożałujecie.
Odpowiedz

Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!

Ja mega chcę polecić wszystkim wyjazd na Hawaje z Konsorcjum.pl! Nasz pobyt w Hotelu Hawaje - OHANA WAIKIKI EAST BY OUTRIGGER 3* był po prostu niesamowity. To doskonałe miejsce dla rodzin, zaledwie kilka kroków od plaży Waikiki, co gwarantowało nam niezapomniany komfort i radość.
Odpowiedz
Wiele zależy od naszych oczekiwań i tego w jaki sposób chcemy spędzić czas korzystając z oferty danego obiektu. Ja szukam propozycji wyjazdu podczas którego będę mógł spędzić trochę czasu korzystając z uroków natury, ale też poddać się profesjonalnym usługą wellnes&spa. Znajomy z pracy wspominał mi o hotelu https://fiveseasons.pl/ w Szklarskiej Porębie. Czy ktoś z Was miał okazję odwiedzić to miejsce?
Odpowiedz
Piękny obiekt z widokiem na morze to doskonałe tło dla uroczystości rodzinnych. Chrzest, komunia, zaręczyny czy ślub – te chwile warto celebrować w wyjątkowym otoczeniu. Dlatego luksusowe hotele https://bookini.pl/artykuly/gdzie-organi...w-sopocie/ malowniczo zlokalizowane w bezpośrednim sąsiedztwie plaży idealnie uświetniają ważne momenty w gronie najbliższych. Nastrojowe wnętrza sal i ogrodów świetnie nadają się do tego, by urządzić w nich takie wyjątkowe spotkanie.
Odpowiedz
Jeśli w hotelu jest restauracja, to zadbaj o różnorodność posiłków, aby każdy znalazł w niej coś dla siebie. Myślę że warto podjąć współpracę z firmą Fier Sea Food, gdzie mają ekspresowe dostawy i klientom biznesowym dają możliwość składania zamówień elastycznych.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

O nas

Nedds24.pl - Najlepszy Serwis Rozrywkowy na którym możesz porozmawiać dosłownie o wszystkim - począwszy od rozrywki, na finansach i polityce skończywszy. Każdy znajdzie tutaj dla siebie swój ulubiony kącik w którym będzie się czuć jak w domu. Dla nas nie ma tematów tabu. Porozmawiasz w kulturalny sposób o czym tylko chcesz i dzięki nam poznasz wiele wartościowych osób. Zapraszamy wszystkich którzy mają szeroki zakres zainteresowań i chcą o wszystkim co ciekawe rozmawiać do woli. Jest to forum zarówno dla kobiet jak i dla mężczyzn, którzy internet traktują nie tylko jako miejsce spotkań, ale także jako źródło wiedzy i wymiany poglądów.

Szybkie linki

Reklama