Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!
Ocena wątku:
- 0 głosów - średnia: 0
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
|
Gorączka u dziecka
|
Grupa: Użytkownik
Liczba postów: 733
Liczba wątków: 556
Reputacja:
0
Mój synek ostatnio często miał gorączkę, a że chłopak jest z tych energiczniejszych i ruchliwych, zmierzenie mu temperatury było prawie niemożliwe. Dlatego kupiłam termometr na podczerwień ze sklepu internetowego Diagnosis. To był mój najlepszy zakup w tym roku - mierzenie temperatury trwa dwie sekundy. Myślę, że to super inwestycja na przyszłość, termometr zawsze się przyda a te z Diagnosis są naprawdę porządne i do tego tanie. Serdecznie polecam.
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Grupa: Bywalec
Liczba postów: 3,121
Liczba wątków: 108
Reputacja:
0
Witam,jaki termometr wybrać dla ruchliwego trzy latka? Staś nie umie wysiedzieć w miejscu,wiec zalezy nam na szybkim mierzeniu temperatury. http://www.aptekagemini.pl/poradnik/zdro...h-rodzaje/ Co o tym sądzicie?
Liczba postów: 52
Liczba wątków: 2
Reputacja:
0
kupiłam dla swojego synka taki termometr https://www.aptelia.pl/apteka/p58020-Mic...kontaktowy działa świetnie i tutaj byl w przystępnej cenie
Liczba postów: 11
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Ja jakiś czas temu kupiłam na aptelia.pl - maja ogromny wybór termometrów od paskowych po te na podczerwień a do tego właśnie w dobrej cenie
Liczba postów: 2,578
Liczba wątków: 190
Reputacja:
0
A skoro już mowa o chorobach dzieci, to czy znacie może jakiś dobry spray do nosa na katar dla dzieci? Niestety mój maluch jak jest taka zimowa pogoda często ma katar i zatkany nos ;( Co Wy podajecie Waszym dzieciom w takiej sytuacji?
Liczba postów: 3,121
Liczba wątków: 108
Reputacja:
0
Witam,jakie srodki polecacie na katar u dziecka? Bede bardzo wdzięczna za wasze opinie.Zalezy mi na tym,by zainwestować w cos skutecznego. Malutki męczy się katarem,bardzo sie martwie. Szukam roznych poleceń z Internetu http://www.rodzice.pl/jak-leczyc-katar-u-dzieci/ Co sądzicie o tym? Będę wdzięczna za wasze opinie,pozdrawiam.
Grupa: Reklamowiec
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Wtedy tylko próbować zbijać a jak się nie udaje to do lekarza...
Liczba postów: 482
Liczba wątków: 11
Reputacja:
0
Gorączka u dziecka to zawsze stresująca dolegliwość. Rodzice nie mają pewności, czy maluszkowi nic poważniejszego się nie dzieje, a dodatkowo obawiają się skutków ubocznych. Tak samo jak w przypadku czegoś takiego jak kaszel mokry . Na szczęście jest on łatwiejszy w leczeniu od suchego.
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: