Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!
Ocena wątku:
- 0 głosów - średnia: 0
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
|
Leasing na sprzęt
|
Grupa: Użytkownik
Liczba postów: 142
Liczba wątków: 52
Reputacja:
0
Szukam firmy, która oferuje leasing sprzętu, ale bez wygórowanych wymagań finansowych. Myślę głównie o sprzęcie medycznym lub kosmetycznym, ale nie zamykam się na inne opcje. Zależy mi, żeby formalności były proste, bo czas mnie goni.
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Liczba postów: 124
Liczba wątków: 64
Reputacja:
0
Jak usłyszałeś już wiele razy “nie da się”, to u https://lukaszkielek.pl/ usłyszysz “da się, tylko trzeba chcieć”. Pomaga firmom przy leasingach na jachty, sprzęt medyczny czy kosmetyczny a nawet w przypadkach, gdzie klient jest wpisany do KRD czy ma słaby BIK. Wie gdzie, co i jak złożyć, aby otrzymać pozytywny wynik.
Liczba postów: 2
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Leasing na sprzęt to świetna opcja dla firm, które chcą unikać dużych wydatków początkowych, a jednocześnie korzystać z nowoczesnego wyposażenia. Dzięki leasingowi można rozłożyć koszty na raty, co poprawia płynność finansową. Dodatkowo, leasing daje możliwość szybkiej wymiany sprzętu na nowszy model po zakończeniu umowy. Warto jednak dokładnie sprawdzić warunki umowy, aby uniknąć niekorzystnych zapisów.