Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wakacje nad morzem
Ja zwróciłam uwagę na PINEA Resort również dlatego, że można tam zaplanować pobyt tak, żeby każdy członek rodziny miał coś dla siebie. Dzieci mogą korzystać z bawialni, brodzika, basenu i sezonowych animacji, a starsze z piłkarzyków czy tenisa stołowego. Rodzice z kolei mają strefę saun, jacuzzi i SPA. Do tego wszystkiego dochodzi plaża praktycznie obok resortu. Moim zdaniem to właśnie taka różnorodność jest najważniejsza podczas rodzinnego urlopu. Całą ofertę można sprawdzić tutaj: https://www.pinearesort.pl/
Odpowiedz

Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!

Zauważyłam, że sporo osób szuka pomysłów na rodzinne wakacje nad morzem. Fajnie jest mieć miejsce, gdzie każdy znajdzie coś dla siebie. A tak w ogóle to Gdańsk ma mnóstwo atrakcji, które warto zobaczyć z dzieciakami. Jednym z takich miejsc jest park oliwski atrakcje. Można tam pospacerować po pięknej zieleni, a przy okazji zobaczyć stawy czy Muzeum Rzeźby Współczesnej. Szkoda, że nie wszyscy znają to miejsce!
Odpowiedz
Słuchajcie, ostatnio rozmawiałam z koleżanką, która planuje rodzinne wakacje i mówiła, że szuka czegoś, co zadowoli wszystkich. Fajne to, że są takie miejsca jak PINEA Resort z różnorodnymi atrakcjami dla dzieciaków i dorosłych. Ale ja sama myślę o bardziej egzotycznych wyprawach! Chciałabym na przykład spróbować zdobyć aconcaguę Serio, marzy mi się trekking w pięknych górach. To musiałoby być niesamowite przeżycie! A wy jakie macie plany na wakacje?
Odpowiedz
Myślałam sobie ostatnio o tym, jak fajnie jest połączyć wypoczynek z różnymi atrakcjami. Przyznam, że zawsze chętnie wybieram miejsca, gdzie można się nie tylko zrelaksować, ale też dobrze bawić. W Hanza Pałac SPA znalazłam super opcję na rodzinne wakacje — niedaleko jest mega park grudziądz, a to idealne miejsce na zabawę dla dzieciaków. Z kolei rodzice mogą skorzystać z sauny czy masaży w hotelu i wrócić do formy. Ktoś już tam był? Jakie wrażenia?
Odpowiedz
Jeżeli szukacie miejsca na wyjazd, gdzie możecie odpocząć i zrelaksować się, to zdecydowanie polecam Wam sprawdzić stronę http://wasowo.pl/ , gdzie znajdziecie ofertę Pałacu Wąsowo. Historyczna atmosfera kompleksu sprawia, że jest to interesująca propozycja zarówno na romantyczny wyjazd, jak i rodzinny wypoczynek.
Odpowiedz
Profesjonalne doradztwo oraz szeroki wachlarz dostępnych artykułów nautycznych pozwalają na sprawne przeprowadzenie wszelkich prac modernizacyjnych na pokładzie. Na stronie https://sklepwind.pl/ zapoznacie się ze szczegółowym katalogiem obejmującym liny, okucia, chemię jachtową oraz systemy oświetleniowe. Zastosowanie trwałych komponentów minimalizuje ryzyko awarii podczas przebywania na akwenie.
Odpowiedz

Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek:

O nas

Nedds24.pl - Najlepszy Serwis Rozrywkowy na którym możesz porozmawiać dosłownie o wszystkim - począwszy od rozrywki, na finansach i polityce skończywszy. Każdy znajdzie tutaj dla siebie swój ulubiony kącik w którym będzie się czuć jak w domu. Dla nas nie ma tematów tabu. Porozmawiasz w kulturalny sposób o czym tylko chcesz i dzięki nam poznasz wiele wartościowych osób. Zapraszamy wszystkich którzy mają szeroki zakres zainteresowań i chcą o wszystkim co ciekawe rozmawiać do woli. Jest to forum zarówno dla kobiet jak i dla mężczyzn, którzy internet traktują nie tylko jako miejsce spotkań, ale także jako źródło wiedzy i wymiany poglądów.