Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hobby
Trochę mi się to kojarzy z moim hobby, które polega na zbieraniu gadżetów technologicznych. Ostatnio natknęłam się na te nowe składane telefony i muszę przyznać, że są mega ciekawe! Gdyby ktoś mi powiedział kilka lat temu, że wrócimy do formatu flip telefonu, nie uwierzyłabym. Fajnie, że te modele łączą nowoczesną technologię z tym klasycznym stylem. Z tego co widziałam, modele od Motoroli wyglądają super i mają naprawdę fajne funkcje. Możecie zobaczyć je tutaj telefony składane. Jak myślicie, to może być hit?
Odpowiedz

Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!

Ostatnio odkryłam, jak bardzo relaksuje mnie czytanie wieczorami. To taki moment tylko dla mnie, kiedy mogę się wyciszyć.
Odpowiedz
Sporty tradycyjne to klasyka, ale wielu z nas odkrywa esport. To fascynujące, jak drużyny CS2 czy LoL adaptują się do nowych patchów. Jeśli szukasz miejsca z zapowiedziami i prognozami meczów, warto zajrzeć na esport typy. Znajdziesz tam analizy, które pomogą lepiej zrozumieć dynamiczny świat esportu.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

O nas

Nedds24.pl - Najlepszy Serwis Rozrywkowy na którym możesz porozmawiać dosłownie o wszystkim - począwszy od rozrywki, na finansach i polityce skończywszy. Każdy znajdzie tutaj dla siebie swój ulubiony kącik w którym będzie się czuć jak w domu. Dla nas nie ma tematów tabu. Porozmawiasz w kulturalny sposób o czym tylko chcesz i dzięki nam poznasz wiele wartościowych osób. Zapraszamy wszystkich którzy mają szeroki zakres zainteresowań i chcą o wszystkim co ciekawe rozmawiać do woli. Jest to forum zarówno dla kobiet jak i dla mężczyzn, którzy internet traktują nie tylko jako miejsce spotkań, ale także jako źródło wiedzy i wymiany poglądów.