Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!
Ocena wątku:
- 0 głosów - średnia: 0
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
|
Czy zabiegi mogą poprawić wygląd skóry ud?
|
Grupa: Użytkowniczka
Liczba postów: 41
Liczba wątków: 40
Reputacja:
0
Od dłuższego czasu próbuję poprawić wygląd ud poprzez aktywność fizyczną, ale nadal przeszkadza mi nierówna struktura skóry. Nie jestem pewna, czy mój problem wynika głównie z cellulitu, niewielkiej ilości tkanki tłuszczowej, czy po prostu z mniejszej jędrności. Właśnie dlatego nie chcę samodzielnie wybierać zabiegu wyłącznie na podstawie nazwy lub zdjęć efektów przed i po. Podczas researchu znalazłam stronę Neonia https://neonia.com.pl/zabiegi-na-cialo/, gdzie zebrano różne zabiegi dotyczące ciała i można porównać ich przeznaczenie. Czy przed rozpoczęciem serii zabiegów specjalista powinien najpierw określić, co jest główną przyczyną problemu ze skórą?
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Grupa: Użytkowniczka
Liczba postów: 385
Liczba wątków: 17
Reputacja:
0
Z cellulitem chyba najtrudniejsze jest to, że nie ma jednej metody, która będzie dobra dla każdego. Dużo zależy od tego, czy problemem jest bardziej struktura skóry, jej wiotkość czy tkanka podskórna, dlatego rozsądniej jest zacząć od oceny problemu niż kupować przypadkowy zabieg. Jeśli ktoś szuka kliniki w Warszawie, warto sprawdzić Klinikę Miracki https://klinikamiracki.pl/potrzeby/cialo...t/warszawa . To placówka medyczna, a nie zwykły salon kosmetyczny, i mają bardzo szerokie zaplecze technologiczne – ponad 150 urządzeń, w tym ponad 70 laserów. Dzięki temu mogą dobierać terapię indywidualnie, a nie opierać się na jednej metodzie dla wszystkich.
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości