Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!
Ocena wątku:
- 0 głosów - średnia: 0
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
|
Opinie o standardzie wykończenia u lokalnych deweloperów
|
Grupa: Użytkowniczka
Liczba postów: 373
Liczba wątków: 50
Reputacja:
0
Dzień dobry! Szukam osób, które mieszkają w domach lub mieszkaniach oddanych przez to biuro: https://www.amprojekt.com.pl/ Oferta wygląda bardzo obiecująco, ale wiadomo, że wizualizacje to jedno, a rzeczywistość to drugie. Interesuje mnie przede wszystkim akustyka i to, jak domy sprawują się po kilku latach. Czy nie wychodzi jakaś wilgoć, czy okna są dobrze osadzone? Chcę mieć pewność, że to solidna firma, zanim podpiszemy umowę przedwstępną.
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Liczba postów: 269
Liczba wątków: 15
Reputacja:
0
10.05.2026, 18:28
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 10.05.2026, 18:28 przez enigma.)
Najlepiej kupować od znanych firm takich jak atal bezpośrednio. Wtedy nie będzie problemu z odbiorem i opóźnień w realizacji inwestycji jeśli kupujecie mieszkanie na etapie budowy
Grupa: Bywalec
Liczba postów: 1,235
Liczba wątków: 9
Reputacja:
0
Warszawa pozostaje jednym z najważniejszych rynków nieruchomości premium w Polsce. Małycha Agency Nieruchomości Premium w Warszawie oferuje dostęp do starannie wyselekcjonowanych ofert skierowanych do klientów zainteresowanych prestiżowymi lokalizacjami. Dzięki znajomości lokalnego rynku możliwe jest sprawne dopasowanie nieruchomości do konkretnych oczekiwań.
Liczba postów: 344
Liczba wątków: 29
Reputacja:
0
Zastanawiam się, jak to wygląda z leasingiem nieruchomości. U nas w pracy kiedyś ktoś próbował to ogarnąć i jakoś tak z tego co wiem, nie do końca się udało. Słyszałam, że to może być fajna opcja dla osób prywatnych, a nie tylko firm, ale trzeba dokładnie sprawdzić warunki. Tak na marginesie, przydałoby się więcej informacji o tym, co powinno się wiedzieć przed podjęciem decyzji. Może akurat https://r4r.pl/leasing-nieruchomosci-dla...-wiedziec/ okaże się pomocne?
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: