Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lek wykonany przez farmaceutkę
W ostatnich dniach katar u mojego dziecka wraca jak bumerang, a ja już nie wiem, czy to tylko wirus czy coś bardziej. W związku z tym myślę o tym, czy nie skonsultować się z kimś takim jak lekarz od kataru, bo nie chcę, żeby sytuacja się pogorszyła. Najbardziej niepokoi mnie, że wydzielina robi się coraz gęstsza i pojawia się ból głowy. Na razie robię wszystko, żeby dziecko miało spokój i odpowiednią wilgotność w pokoju, ale w głowie mam, że może to być sygnał do wizyty. Jakie objawy Was skłoniły do konsultacji?
Odpowiedz

Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!

Zawsze warto być na bieżąco z informacjami na temat leków, zwłaszcza jeśli chodzi o ich skład i właściwości. Często pojawiają się nowości na rynku, które mogą pomóc w leczeniu różnych schorzeń. Zauważyłem, że na stronie https://www.amapack.pl/ można znaleźć ciekawe artykuły dotyczące farmaceutyków oraz ich zastosowania. To świetne źródło wiedzy dla każdego, kto interesuje się tematem zdrowia i leków. Zachęcam do zapoznania się z ich zasobami!
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek:

O nas

Nedds24.pl - Najlepszy Serwis Rozrywkowy na którym możesz porozmawiać dosłownie o wszystkim - począwszy od rozrywki, na finansach i polityce skończywszy. Każdy znajdzie tutaj dla siebie swój ulubiony kącik w którym będzie się czuć jak w domu. Dla nas nie ma tematów tabu. Porozmawiasz w kulturalny sposób o czym tylko chcesz i dzięki nam poznasz wiele wartościowych osób. Zapraszamy wszystkich którzy mają szeroki zakres zainteresowań i chcą o wszystkim co ciekawe rozmawiać do woli. Jest to forum zarówno dla kobiet jak i dla mężczyzn, którzy internet traktują nie tylko jako miejsce spotkań, ale także jako źródło wiedzy i wymiany poglądów.

Reklama