Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!
Ocena wątku:
- 0 głosów - średnia: 0
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
|
Kosmiczne rachunki za prąd
|
Grupa: Bywalec
Liczba postów: 2,178
Liczba wątków: 408
Reputacja:
0
Rachunki za prąd u nas ostatnio jakieś kosmiczne, dom 100 m2, cztery osoby, piec gazowy. Mąż mówi że panele i po sprawie, a ja mu że może najpierw termomodernizacja, bo mamy stare okna i ocieplenie jeszcze z lat 90. I tak się od tygodnia kłócimy, kto ma rację. Szukamy kogoś, kto po prostu przyjedzie, zobaczy dom i powie od czego zacząć, żeby nie wyrzucać kasy w błoto. Sąsiadka mówiła, że u nich firma robiła audyt przed ofertą i wtedy wyszło co się naprawdę opłaca. Ktoś korzystał z kogoś takiego? Bo czytam i każdy pisze coś innego.
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Grupa: Użytkownik
Liczba postów: 55
Liczba wątków: 3
Reputacja:
0
Przy takim domu to serio może wyjść, że PV nie jest pierwszym krokiem, tylko właśnie okna i ocieplenie. Bez sprawdzenia na miejscu każdy będzie mówił co innego. Lepiej, żeby ktoś po prostu przyjechał i policzył, co się najbardziej opłaca na start. Są firmy, które tak robią - najpierw oglądają dom, potem dopiero coś proponują, jak np. https://www.easyeko.pl/ .
Liczba postów: 181
Liczba wątków: 19
Reputacja:
0
Trafiłam ostatnio na ich ofertę i przyznam szczerze, że pozytywnie się zaskoczyłam, że kompleksowo do wszystkiego podchodzą, a nie tylko montują i gotowe. Dla mnie takie podejście jest świetne.
Liczba postów: 908
Liczba wątków: 129
Reputacja:
0
Też bym szedł w tym kierunku, bo bez audytu to można tylko zgadywać co się bardziej opłaci. Jak ktoś spojrzy na dom całościowo, to dopiero wychodzi czy najpierw ocieplenie, czy PV ma sens. Fajnie, że są firmy, które to ogarniają od tej strony, a nie tylko sprzedają instalację.
Liczba postów: 4
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Może warto zmienić dostawcę?
Grupa: Użytkowniczka
Liczba postów: 1,102
Liczba wątków: 46
Reputacja:
0
Musisz zmienić dostawcę i polecam skorzystać z oferty https://energia.veolia.pl/hybrydowe-syst...rgetyczne/ bo to najlepszy partner zwłaszcza dla firm. Dostarcza prąd, gaz i biomasę oraz oferuje elastyczne warunki współpracy. Wykorzystaj tą ofertę.
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Liczba postów: 4,477
Liczba wątków: 152
Reputacja:
0
Przy planowaniu ogrzewania dla nowego budynku zaczęłam sprawdzać jakie są warunki przyłączenia do sieci ciepłowniczej . Im więcej czytam tym bardziej widzę że to wygodne rozwiązanie dla osób które chcą korzystać z nowoczesnego i stabilnego źródła ciepła bez konieczności obsługi własnej kotłowni czy magazynowania opału.
Liczba postów: 1,544
Liczba wątków: 9
Reputacja:
1
magazyn ma sens przy nowej instalacji. https://www.easyeko.pl/ ma fajną aplikacje do tego
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: