10.06.2026, 12:41
Ile trwa uruchomienie terminala płatniczego od momentu złożenia wniosku do momentu kiedy mogę już przyjmować płatności? Pytam bo za miesiąc otwieram sklep i chcę mieć to gotowe na otwarcie.
|
Ile trwa uruchomienie terminala płatniczego
|
|
10.06.2026, 12:41
Ile trwa uruchomienie terminala płatniczego od momentu złożenia wniosku do momentu kiedy mogę już przyjmować płatności? Pytam bo za miesiąc otwieram sklep i chcę mieć to gotowe na otwarcie.
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i... Dołącz do grona Użytkowników!
Przy standardowej procedurze od złożenia wniosku do otrzymania działającego terminala to zazwyczaj kilka dni roboczych do maksymalnie dwóch tygodni, zależy od operatora i od tego jak szybko przejdzie weryfikacja. Miesiąc to bardzo bezpieczny margines i zdążysz spokojnie. Sama weryfikacja tożsamości i firmy trwa najdłużej bo muszą sprawdzić dokumenty, ale jak masz wszystko przygotowane czyli KRS albo CEIDG, NIP i rachunek bankowy to idzie sprawnie. Terminal przychodzi kurierem i jest już skonfigurowany, wystarczy go podłączyć. Przy programie dla firm warto sprawdzić szczegółowe warunki na https://polskabezgotowkowa.pl/ bo tam jest dokładnie opisana procedura krok po kroku.
|
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|