Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Eko kosmetyki
Czy macie doświadczenie z małymi manufakturami produkującymi eko kosmetyki? Zastanawiam się, czy warto inwestować w takie ręcznie robione produkty, bo zależy mi na naturalności i ekologii. Ktoś poleci jakieś marki, które faktycznie są warte uwagi?
Odpowiedz

Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!

Jeśli szukasz kosmetyków naturalnych w rozsądnej cenie, to kup sobie coś na próbę od MarketEko.eu - https://marketeko.eu/c/autorskie-kosmetyki-marketekoeu. Produkty mają dobrze opisane, więc łatwo znajdziesz coś odpowiedniego dla siebie. Dodatkowo często mają różne promocje, więc jeszcze korzystniej wychodzi.
Odpowiedz
Takie perfumy na prezent to całkiem dobry pomysł na upominek
Odpowiedz
Ostatnio totalnie wkręciłam się w koreańską pielęgnację i znalazłam świetny sklep – https://mintishop.pl/ Mają ogromny wybór, szybkie wysyłki i często fajne promocje. Skóra naprawdę odżyła po tych kosmetykach!
Odpowiedz
Myśleliście już może o tym by postawić na zestawy perfum męskich ? Niedawno natrafiłem na tą ofertę i faktycznie jest bardzo atrakcyjna. Kosmetyki są dobrej jakości, a dodatkowo można je kupić w konkurencyjnej cenie
Odpowiedz
Nie wiem czy orientujecie się, że fajna opcja jest w DOZie, farmaceutka może wykonać dla Was na zamówienie kosmetyk z naturalnym składem.
Odpowiedz

Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!

Tak, zlecałam już nie raz i mogę polecić. Super u mnie sprawdzają się takie kosmetyki, a DOZ bardzo sprawnie realizuje takie zlecenia. Zwykle następnego dnia jest wszystko do odbioru.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek:

O nas

Nedds24.pl - Najlepszy Serwis Rozrywkowy na którym możesz porozmawiać dosłownie o wszystkim - począwszy od rozrywki, na finansach i polityce skończywszy. Każdy znajdzie tutaj dla siebie swój ulubiony kącik w którym będzie się czuć jak w domu. Dla nas nie ma tematów tabu. Porozmawiasz w kulturalny sposób o czym tylko chcesz i dzięki nam poznasz wiele wartościowych osób. Zapraszamy wszystkich którzy mają szeroki zakres zainteresowań i chcą o wszystkim co ciekawe rozmawiać do woli. Jest to forum zarówno dla kobiet jak i dla mężczyzn, którzy internet traktują nie tylko jako miejsce spotkań, ale także jako źródło wiedzy i wymiany poglądów.

Szybkie linki

Reklama