Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
laplando opinie
Zastanawiam się nad zakupem Laptopa z Mystery Box w Laplando. Czy ktoś już miał doświadczenie i może podzielić się opinią. W jaki stanie udało się Wam wylosować laptopa?
Odpowiedz

Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!

zamówiłem laptopa z Mystery Box z Laplando i trafił mi się Lenovo N360. Działa naprawdę płynnie, bateria spokojnie wytrzymuje spokojnie te 6 godzin, a dotykowy ekran reaguje dobrze. Mega opcja za 299 zł.

[Obrazek: AMBA38v-zvETD4DkYsJnkFLIOMTyf7ndmVVv-pt1...6-h1464-rw]
Odpowiedz
Trafił mi się HP G8 i sprawdza się bardzo fajnie do nauki i pracy zdalnej. Płynność działania w porządku, bateria wystarcza na te kilka godzin podczas wykładów. Obsługa posprzedażowa też szybka, kiedy pytałem o konfigurację Wi-Fi.
Odpowiedz
Trafił mi się model w dobrym stanie technicznym, wszystko śmiga. Bateria luźno kilka godzin działa więc jak gdzieś musze wyjść to nie ma problemu go zabrać ze sobą. W zestawie ładowarka, już gotowe oprogramowanie i 2 lata gwarancji więc też nie ma obaw że jak coś siądzie to będzie do wywalenia

[Obrazek: AG0ilSyzROWfiG5GNHu3nXatW_Kie8GASx9AO-3E...0-h1020-rw]
Odpowiedz
W Lapolando https://laplando.pl/Laptop-za-299-zl-Jak...afisz-p750 trafiłem na Acer G11 działa płynnie, bateria trzyma ok. 7h. Dodatkowo support od nich pomógł mi szybko przy problemie z ustawieniami systemu. Na razie wszystko okey Big Grin
Odpowiedz
u nich przede wszystkim wylosujesz laptopa, który daje radę w codziennym użytkowaniu, do internetu, nauki i prostych programów biurowych. Miło, że bateria wystarcza na kilka godzin i nie musi być ciągle podłączony
Odpowiedz

Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!

A słyszałam od znajomej z pracy o tym mysterboxie, może i też się zdecyduję bo szukam budzetowego modelu dla syna Uśmiech
Odpowiedz
Nie znam za bardzo tej firmy

--
chłodnice do przemysłu farmaceutycznego
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek:

O nas

Nedds24.pl - Najlepszy Serwis Rozrywkowy na którym możesz porozmawiać dosłownie o wszystkim - począwszy od rozrywki, na finansach i polityce skończywszy. Każdy znajdzie tutaj dla siebie swój ulubiony kącik w którym będzie się czuć jak w domu. Dla nas nie ma tematów tabu. Porozmawiasz w kulturalny sposób o czym tylko chcesz i dzięki nam poznasz wiele wartościowych osób. Zapraszamy wszystkich którzy mają szeroki zakres zainteresowań i chcą o wszystkim co ciekawe rozmawiać do woli. Jest to forum zarówno dla kobiet jak i dla mężczyzn, którzy internet traktują nie tylko jako miejsce spotkań, ale także jako źródło wiedzy i wymiany poglądów.

Reklama